Jävla skitställe

Gällivare är det värsta som finns. Det är bara misär här uppe. Jag har en klump halsen och det spänner över bröstkorgen, vad var det det kallades för nu igen? Aaaa, just det ja! Ångest! Jag har kännt så ända sen jag satt på flyget från arlanda. På fredag åker jag hem igen och det ska bli så fruktansvärt skönt.

Jag älskar...

Jag har varit på stan idag och kan ni gissa vad jag köpte? Ett par svarta nylonstrumpor (höll på att skriva nylon med å), en mascara, en intimtvål (ni bryr er säkert om det) och det bästa, det viktigaste, det mest underbara som finns... Ett par nya skor! De är så sjukt snygga. Svart, med högt skaft, grym snörning och kilklack. Ååååå, jag blev kär på en gång när min hjärna, med hjälp av mina vackra ögon, insåg att de existerade. Om ni vill se de är det bara gå på nex på måndag (nyår för er som inte fattar). Då kommer jag även ha min nya klänning som sitter som ett smäck på min ljuvliga kropp. Nä, nu ska jag sluta vara så kär i min kroppshydda och skita istället.

3-6 dagar

Då får jag min dator. Eller jag får ju inte den förns jag kommer hem till Malmö. Gud vad jag längtar. En helt ny, alldeles egen dator. Nog för att min gamla också bara var min, men det är nå speciellt med nya datorer. De är så mycket roligare än gamla. Nä, nu ska jag försöka få tag i Per så vi kan hämta hans telefon.

Vilket misär

Jag vill hem till Malmö! Det är bara misär här uppe i lapphelvetet. Som juldagen till exempel. Jag och Elza for på middag p björnis och planerade att vara där hela kvällen. Jag for hem redan klockan tolv och då var jag less, ännu mer less och förbannad. Det enda man gjorde den där jävla kvällen var antingen att vänta eller leta. Det var så sjukt mycket folk, det gick ju knappt att ta sig fram. Om man skulle ha något från baren fick man köa i en halvtimme ungefär. Sex toaletter för sjukt många brudar, hur fan tänker de? Jo du, har du sett Elza? Det var min standardreplik hela kvällen. Fula och fulla grabbar överallt. De enda som var snygga var de som jag redan hållt på med. Nä, jag ska inte gå ut någon fler gång innan jag åker till Malmö. Nyårsafton kommer bestå av god mat och film. Men jag kan ju se en fördel med misären på juldagen, jag blev ju inte bakis iaf.

Julafton

Dagen i stort: Klappar, mat, jultomte, klappar, mat, jultomte, klappar, hemma. Fy fan vad jag är sliten, det har varit en lång dag. Tur att denna dag bara existerar en gång om året. Nu är jag så jävla skitnödig, men jag kan inte skita, jag är för mätt för att klämma ut korvarna. Nä, jag är väldigt nöjd med den här julen. Har fått en hel del pengar och så vann jag hundra kronor på en trisslott. Inte illa pinkat av en trähäst.

Malmberget

Nu är jag hemma i Malmberget. Har varit här i 17 timmar och jag vill hem till Malmö. Blä för det här samhället. Jag vill dööööö.

Har för övrigt räkat spilla vatten på min dator, så den är helt död.

Har nyss träffat min lillsyrras kille. Jag sprang på en gång upp till rummet och hämtade deras julklapp, med det tillhörande rimmet "Trä på denna på tjejens favorit, så slipper ni en massa skit." Ja, vad kan jag säga om mig själv? Jag är störd!


Bartömning

Yes box, ja låda, idag är det bartömning på kåren. Billig sprit, öl och cider och Frida kommer självklart åka dit. Sitter här i mitt smink och mina nyinköpta kläder och är så där assnygg som man bara kan bli. Ikväll ska jag ragga på fattiga studenter, slösa några hundra på en fylla och sen åka hem till mitt kära rosengård för att sova. Sprättade precis en öl (tack Natte) och tog några klunkar av den inte allt för underbara drycken. Sitter och väntar på att Alex och Ebba ska komma hit så vi kan gå över till Joels förfest. Ooonej, jag tror jag har partymage, fuck!


Sicko

Jag har precis kollat Michael Moores film Sicko och ja, vad ska jag säga? Vi är jävligt lyckligt lottade här i Sverige. Eller kanske inte sen moderaterna kom till makten, man får ju inte vara sjuk nå mer. De har väl sagt att om man är deltidssjukskriven, måste man efter 75 dagar antingen gå upp i heltid igen eller skaffa sig ett till jobb? Jag är lite osäker på dagarna, men jag har för mig att det var så. De har iaf sjuka krav när det gäller sjukdomar. Det är en mänsklig rättighet att få vara sjuk, men moderaterna håller på att ta ifrån oss den rättigheten för att stoppa fuskare. Men de som inte fuskar då? De som faktiskt är sjuka, hur blir det för de då? Om en person jobbar så mycket att de tar ut sig själv totalt, alltså går in i väggen, och enligt läkarna behöver vara sjukskriven låt oss säga ett år, hur fan går det ihop? Om man redan är stressad blir man ju fan mer stressad om man har en tidspress på sig att bli frisk. Jag vet faktiskt av en kvinna som blev så sönderstressad på jobbet att hon endast hade på sig sin pyjamas och låg i sängen i ett år efter att hon blev sjukskriven. Hon klarade inte av att göra någonting. Hur går det för sådana som henne nu när moderaterna är vid makten? Får hon lov att bli frisk? Eller ska hon stressa fram ett tillfrisknande? Men då om hon stressar fram ett tillfrisknande, då är hon väl inte frisk egentligen? Då blir hon väl bara lättare sjuk igen? Vad ska jag säga? Jag vill inte att vårat land ska bli som USA, men det är ju det som håller på att hända. Det är sjukt. Snart sitter vi där med försäkringsbolag som vägrar betala vår behandling för hjärntumören som bara växer och växer. Och varför blir det så? Jo, för människor (inte alla) bryr sig mer om pengar och makt än om deras medmänniskor. "Åååh, jag får en skattelättnad på 500 kr i månaden. JIPPI! Jag skiter väl i om Lisa 5 år dör, bara jag får mina pengar."

Ont

Snart, väldigt snart åker jag hem till Gällivare. Det ska bli så sjukt roligt. Synd bara att jag har gått och blivit förkyld. Jag har så ont i halsen, det gör till och med ont när jag andas. Jag har även ont i tänderna, vilket jag alltid får när jag är förkyld. Jag kan andas iaf, men det dröjer väl inte länge tills jag blir helt täppt. Varför måste jag bli förkyld nu? Jag menar, jag har varit frisk hela terminen, men sen när jag ska få åka hem, vilket jag har längtat som fan till, nä, då ska jag bli förkyld och vara halvdöd. Kul, tack livet liksom.


Ja, fy fan

Jag kan ju säga att min ångest ligger på topp just nu. Drog mig en redig fylla igår, vilket ledde till att en del grejer hände. Jag finner bara ett ord för det som har hänt. Ångest! Nä, jag måste på allvar sluta dricka nu. Det här funkar inte. Mitt beteende är likadant som hos en alkoholist. Jag orkar inte nå mer. Nu blir det att gå på middag på juldagen, men efter det är det slut på festandet för ett bra tag. Jag ska helt enkelt göra som Daniel och köra på vanlig dricka på festerna.

Nykter?

Jag nykter? Jo, tjena! Jag är apknall! Jag har haft jävligt skoj ikväll! Over and out!

Jag vill inte

Nu ligger jag här i sängen i mina myskläder och gör absolut ingenting. Egentligen borde jag plugga, men jag orkar fan inte. Jag vet inte ens vad det är jag ska kolla efter i texterna. Eller jo, jag ska lära mig hur man får fram en fiendebild, men det står ju inte "så här gör de på det stället". Så jag måste helt enkelt läsa mellan raderna och försöka få klura ut allt själv. Jag fattar ingenting. Jag är så sjukt less på skolan just nu, så det kan ju vara en orsak till varför jag inte fattar någonting. Jag orkar helt enkelt inte. Sen så är det fest ikväll. Jag ska dock vara nykter, men just nu känns det som att jag inte ens vill åka dit. Jag är så förbannat less på allt. Det jag vill det är att ha någon här som jag kan mysa med framför en film. Ligga och kramas med. Dela en popcornpåse med. En annan sak jag vill är att åka hem. Det är bara en vecka kvar nu. Tiden går alldeles för sakta. Suck!


Lussebullar

Ikväll har jag varit hemma hos Ebba och bakat lussebullar. Eller det var hon och Alex som stod och rullade ihop allting, jag slappade i soffan framför en film. Det hela gick till överstyr, så vi har inte ätit vanliga lussebullar, utan det blev lusseballar som slank ner i magen. Har haft väldans roligt, nog för att alla var halvdöda, så det är nog anledningen varför jag är hemma så tidigt. Nu film och popcorn!

Jag höll på att avlida

Mitt internet la ner vid 17-tiden igår. Jag höll på att krisa ur, jag menar, mitt liv består ju av ändlöst, onödigt surfande. Jag är helt beroende av den underbara kommunikationsgrejen. Men så fick jag bli lycklig igen och återuppta mitt liv. Idag när jag kom hem från skolan så testade jag och se på fan, jag är online igen! Lyckligare kan ingen vara.
Var för övrigt på en rolig föreläsning idag. Nog för att det beror nog mest på att jag och Alex satt och rita en ful gubbe (Alex 50 år) och en gumma (Frida 50 år). Det var självklart porrstuk över det hela. Vi hade roligt och missade ungefär hälften på andra delen av föreläsningen. Jag fattade inte så mycket när jag väl började lyssna igen.

Kyrkan

Idag har jag, Ebba och Alex varit i kyrkan och kollat på ett luciatåg. Det kändes lite konstigt, med tanke på att det inte ens är snö ute. Jag menar, jag anser ju inte att det är vinter, utan att det är höst fortfarande. När jag kollar ut genom fönstret ser jag fortfarande gröna gräsmattor. Det och lucia går inte riktigt ihop för mig. Men det var i alla fall roligt. Efter det gick vi och tog en fika på espressohouse. Mysigt!

Besök

Jag har nyss haft besök av syrran som precis har kommit hem från Spanien efter att ha varit där i tre månader. Vi satt och käka popcorn och drack juice och gav varandra uppdatering om vad som hänt de senaste månaderna. Det var riktigt roligt att äntligen få träffa någon som man har växt upp med, som man känner igen. Nä, nu ska jag plugga innan jag går och nannar.

Sjukt, fruktansvärt sjukt

Ligger i min säng och läser aftonbladet. Kom över en debatt som var väldigt intressant. Den handlar om en sänkning av a-kassan vid vård av barn. Läs själv och förfäras.
http://www.aftonbladet.se/debatt/article1447407.ab

Min älskade

Min älskade dator håller ärligt talat på att ge upp. Jag vill  bara lägga mig ner på golvet och gråta som ett litet barn. Men eftersom jag vet att det inte hjälper så skiter jag i det. Är det det som är att vara vuxen? However, jag vet inte hur jag ska lösa detta problem. Om min dator går sönder är jag helt enkelt utan dator, ni vet, en ny dator kostar pengar och Frida är en fattig student. Just nu ligger min ekonomi på -549 282 264,74 kr. Eller ja, det känns som det iaf. Jag är i stort behov av en ny dator, så mina kära läsare, om nån av er råkar vara rik, kan inte ni ge mig en ny dator i julklapp? Bara för att vara snäll liksom? Eh...  snälla?

Är jag knäpp?

Klockan är fem över fyra på natten/morgonen och jag har precis slagit in alla julklappar. Nu funderar jag på att laga lite middag, eller blir det frukost? Äh, jag vet inte. Något jag vet är att min dygnsrytm är åt skogen. Jag måste se till att fixa det här nu innan jag åker hem till Gällivare.

Fy fan för kurslitteratur

Jag har insett nu att boken jag behöver inte finns att få tag på innan jag ska göra hemtentan. Känns ju förjävla roligt. Nä, jag får väl åka in på biblioteket och kopiera alla sidor i boken. Kul, stå där en halv dag. Muppapa! Fan vad jag är less på all jävla skit! Jag vill hem.

Jag får ont i magen

Idag har vi börjat med ett nytt moment som heter Fiendebilder. Verkar vara väldigt intressant faktiskt. Det finns dock ett stort problem, en bok vi ska läsa finns inte att köpa i Sverige, utan den existerar bara i USA och England. Eller jo, den finns på finska, men då är det ju en fördel om man kan finska också. Jag var nära på att beställa boken från USA, men då ställde jag mig frågan "är det ens nån idé?". Jag menar, om jag beställer den från USA så tar det ungefär fyra veckor innan den landar i mitt postfack och om fyra veckor sitter jag och kämpar med hemtentan. Ska jag läsa boken samtidigt som jag gör hemtentan eller? Nä, skulle inte tro det! Det har jag fan inte tid med. Hm, får väl ringa till morsan och be henne gå på biblioteket uppe i Gällivare och kolla om den finns där. Om den finns kommer jag låna den därifrån och tjäna in en 800 kr. Låter finemang i mina öron. Synd bara att julen blir förstörd. Men WTF det får jag väl leva med.


Julklappar

Oooo, nu har jag köpt papper, tejp, snöre och såna där lappar så jag kan slå in alla julklappar jag har köpt. Det ska bli så roligt. Jag vill göra det ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Är så fruktansvärt trött. Inatt blev jag nämligen nerringd av fyllot Natte. Han tyckte jag skulle dra ihop ett gäng brudar så han och hans kompis skulle kunna efterfesta med oss. Jag sa nej, Iaf, jag somnade först halvsex imorse. Klockan ett ringer en stjärna (Elza). Då tänkte jag "äh, vafan" och tvingade mig själv att kliva upp, vilket tog en si så där tre timmar (skön säng). Nu är det för övrigt bara 13 dagar kvar till jag åker hem.

Kaos

Det råder ett kaos i min kropp. Vem ska jag lyssna på? Fan att jag ska vara så långt borta. Kanske jag ska ringa hem till henne och prata med hon för att höra vad hon tycker, tänker och känner just nu. Kan vara en god idé.

Gårdagen

Festen igår var verkligen rolig. Det hela började med att vi satt bänkade framför Idol. Vid elva drog vi till Ebba, Madde och Daniel. Efter ett tag in på festen så ville jag slå ner en tjej, som för övrigt går i min klass. Sen blev det lite skate också. Hm... vad mer hände? Jag och Kurt funderade på att klä av oss nakna, springa in i köket och skrika något. Vad vi skulle skrika kommer jag inte ihåg. Men som tur var så bangade jag. När partajandet var slut följde jag med Jesper och Anton hem. Väl där lagade Jesper mat, han bjöd på korv och stekta ägg. Mumsfilibaba. Efter det så är det svart, jag somnade. Jo, jag ska nog tillägga att det blev alkohol och cigg i mängder. Stadig fylla med andra ord.


Äntligen fredag!

Och jag ska inte äta kyckling idag, utan ikväll är det den efterlängtade festen. Nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att den ska bli klar. Idag när jag for in till stan för det fina besöket på systemet satt en tjej framför mig på bussen. Först trodde jag att hon pratade i telefon. Hennes prat gick ungefär i den här stilen "Ånej, jag ska träffa satan på Söndag klockan tre. Du vet, överläkarn är ju satan och han ska jag träffa." så höll hon på ett tag och jag trodde seriöst att hon hade i en hands-free. Men till min stora förväning började hon säga "Du satan, nu slutar du stänga av min telefon på det här viset, hör du det? Nu låter du bli min telefon satan. Och nu försöker du ringa till mig också. Låt bli satan!" Och efter det gick hennes samtal ut på "satan hatar Jehovas vittnen och Jehovas vittnen hatar satan. Anna Kournikova är Satan. Hör ni det?! Anna är satan." and so on. Innan hon klev av bussen sa hon till mig och två andra tjejer "satan finns här i närheten och ni bryr er inte. Är det tacken man får för att man försöker varna er? Satan, han finns." Ja, vad kan man säga? Jag hade ganska svårt för att hålla mig för skratt.

Macarena

Nu är hemtentan inlämnad sen två timmat tillbak. Skönt som fan. Men jag känner nu hur jävla trött jag är. Suttit på helspänn hela dagen. Fy fan. Nä, nu sova. Gonatt gott folk!

Ah!

300 ord avklarade, nu har jag bara 400 kvar. Det kommer gå bra, det måste gå bra. Jag känner stressmagen svälla upp. Tack liksom! Får väl se gravid ut imorn på festen. Gah! Jag borde skjuta mig själv för at ha väntat med den här jävla skiten. Och jag måste bli klar innan sju, för då är det bra på TV. Nä, nu måste jag fortsätta leta de där jävla referenserna.

11 timmar kvar

Jag håller på att krisa ur! Jag tror inte jag kommer hinna skriva klart hemtentan. Bra planerat Frida!

Har kommit fram till en sak

Jag är en jävel på att prata med mig själv. Jag gör det konstant. Jag måste fan komma ut oftare. Jag längtar till fredag. Då ska jag surra öronen av alla mina kompisar. Jag håller på att dö hit! Ge mig ett liv tack!

Nu sitter jag här

Det är nu dagen före hemtentan ska in och jag är inte ens klar till hälften. Jag har precis skrivit klar om "CNN-effekten" och "Vietnamsyndromet". Det blev för 17 ord för mkt. Jag blev galen! Fick korta ner det, så nu är det precis 400 ord. När har jag gått och blivit en sån ordbajsare? Får se om jag kan ordbajsa lika bra om "limited" war och "other" peoples war. Nog för att jag har skrivit en massa dynga om "limited" och är redan upp i 200 ord, vilket är max. Har dock inga specifika referenser, så jag måste skriva om hela skiten. Sen har jag även kvar att skriva om compassion och compassion fatigue. Jag tror jag kommer hinna. Har kvar 24 timmar och 19 minuter innan allt ska vara inne. Jag är hungrig! Feed me!

Hmmm

Det här med ett fungerande tv-kort kanske inte var så bra trots allt. Har suttit och kollat Backpackers i en timme nu. Det var ett sjukt roligt program om tre killar som reste runt i europa. Det såg verkligen roligt ut. De gjorde en massa sjuka saker. Och det bästa av allt var att de inte är programledare, utan de är helt vanliga människor som har filmat sin resa och sen klippt ihop det de har filmat till en seire.Men nu till det stora problemet, jag har börjat fundera på om jag verkligen har valt rätt. Jag trivs jättebra på min utbildning, men jag blir så sjukt sugen på att jobba och spara ihop en massa pengar för att sen bara sticka. Om man ser till hur jag har planerat mitt liv nu så kommer det inte hända inom de närmsta åren. Jag har två och ett halvt år kvar på min utbildning och under den tiden kommer jag leva som en mört. Inga pengar sparade där inte! Och sen efter de åren måste jag jobba ett jävla bra tag innan jag får ihop alla cash. Nog för att jag går en internationell utbildning och kommer förmodligen jobba utomlands, men ändå. Eller nä, jag måste ju gå ett fjärde år för att få något jobb. Just det ja! Jag ska kolla upp om Uppsala universitet har någon forskarutbildning inom freds- och konfliktvetenskap. Men back to my problem, har jag verkligen valt rätt? Eller skulle jag ha väntat några år med utbildningen? Fan, tv är inge bra för mig.


Ett tips!

Skaffa aldrig företag! Åt helvete med den där jävla skiten. Det är sjukt roligt när man ska deklarera. Man sitter där och blir gråhårig. Det tog mig flera dagar att räkna ut allt (mitt bokföringsprogram visar helt galet) och sen konsten med att fylla i allt rätt. Jag lyckades dock inte med det sistnämnda, utan nu har jag fått ett fint brev från skatteverket där de anser att jag har legat över 13 300 plus. Jag har kommit fram till att de har helt jävla fel, jag låg tamefan bara 3 000 plus, men enligt de så hade mitt företag sjukt mkt pengar. Hm? Det stämmer inte. Jag drar mig till minnes att även den månaden var jag tvungen att leva på soc.bidrag och att jag i januari nästan gick i konkurs med företaget (därav det kloka beslutet att lägga ner skiten). Jag har några frågor till skatteverket. För det första, varför ska ni göra deklarationen till en djungel? För det andra, varför kan ni inte bara ha ett lätt litet papper där man skriver upp hur mkt man har dragit in och hur mkt man har haft i utgifter? Och för det tredje, varför måste ni använda er av sådana fina ord som jag inte förstår? Jag satt och grät på grund av era jävla ord och all jävla matte (och jag som älskar matte). Nä, ta nå stort och kör upp det i röven på er själv. Ni ska fan inte tro att ni kan komma och sno mina pengar. Jävla kapitalister!

Som jag har längtat!

Jag har äntligen fått igång mitt tv-kort. Nu kan jag se två kanaler. Jag är så sjukt lycklig just nu, jag är tamefan i himmelriket. Snart börjar programmet jag ska se. Wiiii, jag är som ett litet barn på julafton! Hade jag inte haft så ont i höften och ryggen hade jag dragit några snygga dansmoves. Jävlar i mig, jag hade slagit klackarna i taket!

Glädjande nyheter!

Fick just reda på lite glada nyheter. Känns skönt att det kom nu när allt bara är misär. Nu till nyheterna, min lillasyster har skaffat kille! Gud så skönt att veta att hon är normal och att hon inte bara är kär i hästar. Men som storasyster har jag en plikt och den plikten går ut på att säga till henne att hon måste skydda sig. Och det gjorde jag så fort jag fick reda på detta. Nog för att jag har tjatat på henne om det i några år, så jag tror hon har fattat mitt budskap. Nästa uppdrag jag har är uppdrag granskning. Det får bli till jul. Då ska jag syna honom noga. Och självklart får jag ju inte glömma att berätta pinsamma historier om min lillasyster för honom! Syrran lär ju ångra att hon skaffade kille efter jag är klar. Hehe... Nä, jag ska försöka vara snäll. Men jag har ganska svårt för det, jag gillar ju att jävlas med folk.

Godis

Jag varit på CityGross och köpt mig en godispåse. Nu ska jag sitta här och tröstäta i min ensamhet. Jag är fan väldigt ensam. Jag vill ha en kram. Jag vill ha en myskompis som bara ligger och kramar om mig och tycker om mig för den jag är. Jag vill ha en kompis här hos mig som lyssnar på det jag har att säga, som låter mig spy ut alla känslor. Jag önskar att Elza var här nu. Vi brukar dock inte ligga och kramas, men allt annat som jag vill ha stämmer in på henne. Fan vad jag saknar henne.

Jaaa...

... vad ska jag säga? Jag borde inte bli förvånad. Du ska ju alltid hamna i klistret, men den här gången har det fan gått för långt. Det gör ont i mitt hjärta. Jag vill hata dig, men jag kan inte. Du betyder för mycket för mig. Men varför gör du så här? Varför kan du inte bara undvika det? Hur svårt kan det vara? Eller du kanske mår bra av att må dåligt. Eller så kanske du är så van att må dåligt så du inte klarar av att må bra, vad vet jag? Kanske det är därför du alltid ser till att hamna i trubbel? Det som tynger mig mest är det faktum att du har två barn. Hur kan du göra så mot de? Det är något jag hatar dig för. Hur kan du göra så mot två individer som är i så stort behov av dig? Du är en urusel mamma. Jag vet att om du läser det här kommer du gråta av mina det jag skrev nyss. Men wake up, det är precis det du är. Du förtjänar inte de två underbara barnen du har avlat fram. De förtjänar en så jävla mycket bättre mamma. Jag är så jävla arg på dig just nu.

Less, less, less...

Jag vill inte göra den här jävla hemtentan. Jag har ingen motivation. Jag är så sjukt less på skolan just nu. Jag vill bara åka hem till Malmberget och träffa min familj. 2 veckor och 6 dagar kvar. Tiden går förjävla sakta. Jag vill hem NU!

Massage

Jag är i stort behov av en massage. Har så fruktansvärt sjukt ont. Det är vid såna här tillfällen man skulle ha haft sig en pojkvän som är bra på att massera. Ja, och så hade han kunnat gå på CityGross och köpt lite snask och en film (han betalar givetvis). Och så hade han kunnat göra min hemtenta (killen är smart), medan jag ligger och kollar på han när han skriver (han är naken). Sen hade vi... ojojoj.. nu blev det barnförbjudet! Ja, vad kan man säga? Jag känner ett stort behov av en snygg karl som kan det mesta. Frågan är ju, finns han? Tror fan inte det. 

Mitt liv

Mitt liv kommer att bestå av detta fram till på torsdag. Någon som vill byta liv med mig och göra min hemtenta?
image7

Wiiiiho

Äntligen är vi klara med hemtentan. Nu ska jag bara skriva en referenslista och sen är det kirrat och klart. Sköööönt! Det hela firas med en chipspåse och en cola. Kanske en cider om nån timme ifall Stjärtklämmarn hör av sig, men vi får la se. Nä, nu referenser och sen krogen eller film.

RSS 2.0