Jag orkar inte!

Jag orkar inte gräva i Usa-Irankonflikten. Det känns så jävla drygt. Och att jag sen ska sitta och hitta på olika lösningar till den. Det kommer inte funka, Bush är så inkörd på sitt "war on terror" och Iran, ja, de är rädda att Bush ska gå in i deras land och göra samma sak mot de som de gjorde mot Irak. Och det finns väldigt många likheter i det sättet som Bush snackar om Iran och Irak på, eller som han snackade om Irak innan han gick in där. Tur att Bush avgår snart, man kan ju hoppas att det kommer någon som är mer liberal till makten, som fattar att krig inte löser allt.

Konversationer

Ja, man kan ju ha ganska roligt på msn.

F: men det var ju för något år sen det fanns ryska horor i gve, eller de kanske är kvar
L: sökte me ljus o lyckta men hittade dem inte 
F: hahahaha stackarn
L: jo känner djupt besviken trodde mer om rysskor
F: ja, det trodde jag med... du får importera några själv
L: jo men så dålig på ryska
F: hm, ja, men det finns ju såna där agenturer som annoserar ut kvinnor från ryssland. hör av dig till de så fixar de en ryska till sverige åt dig.. och du behöver ju inte kunna prata med henne sen när hon väl har kommit till sverige.. det är ju bara att dra över henne, visa vart köket är så hon vet var hon hör hemma när ni inte knullar
L: hahaahahaa
F: ja, men det låter väl som en bra plan?
L: mjo svinbra men jobbigt o ha en ryska i köket hela tiden
F: jo, men när du är less och vill vara själv en stund är det bara stoppa in henne i en garderob eller nåt
L: hmm tror jag runkar lite =)

Det är sånt här jag sysslar med på nätterna, för er som bryr er :)

Ljuv musik

Ja, jag måste säga att Anna Ternheim är grymt bra.

Jag blir galen!

För det första måste jag läsa om konflikten mellan USA och Iran, huruvida Iran ska få anrika uran eller inte.Det är så sjukt många förhandlingar att gå igenom, de bollar ju hela tiden mellan olika förslag på lösningar. En gång kom till och med Iran med ett förslag som var jävligt bra, där de gick med på övervakningar och allt, men då bestämde sig EU3 att de skulle vänta till efter ett presidentval i Iran, eftersom de trodde att det skulle lösa det hela. Västvärlden är helt enkelt korkade och jag skäms nästan över att säga att jag är en europé.

För det andra så borrar min jävla granne i väggen, vilket är sjukt störnade. Så i ett försök att dämpa ljudet från borren måste jag spela sjukt hög musik. Musik är bättre än borrljud, men det gör det svårt för mig att läsa. Om det är en massa ljud runt omkring kan jag inte koncentrera mig. Jävla muppapa.

För det tredje så har jag ingen mat hemma och jag orkar inte gå på Citygross. Det får bli McDonalds helt enkelt, fy fan vad äckligt.

För det fjärde är jag bara allmänt less på att man måste ragga för att få något och jag är sjukt kåt eftersom jag aldrig orkar ragga.

Funderingar

Jag kan inte somna, tankarna snurrar runt, runt i min skalle. Fan vad jag hatar dig.

Gå och dö eller nåt

Ja, du kommer förmodligen aldrig att komma ifrån dina problem. Nu har du valt knarket före dina egna barn. Du visste att du var tvungen att fixa det den här gången, annars skulle du förlora dina barn, ditt jobb, dina föräldrar och dina syskon. Men din kärlek för drogerna är större än allt annat. Dra åt helvete!

Hemtentan

Nu sitter jag här och väntar ivrigt på att instruktionerna till hemtentan ska läggas ut på hemsidan. Å nej, partymage!


Update:
Ja, nu har jag läst instruktionerna och inser att det är ganska lätta uppgifter. Först ska jag ge exempel på hur man kan förebygga en väpnad konflikt och visa att det har funkat genom att dra paralleller till verkliga händelser. Den andra uppgiften består av att låtsas att FN:s generalsekreterare har bett mig att skriva en text till USA och Iran angående lösningar (läs hantering) av konflikten mellan de (en one-text-mediation helt enkelt). Lätta uppgifter må jag säga, det svåra är att jag endast får skriva 3 st A4:or, på vilka båda uppgifterna ska få plats. Jag vill ju ha minst 10 sidor, det finns ju så mycket att skriva om när det gäller förebyggande av väpnade konflikter. Gah! Jag kommer bli galen!

Tatuering

Nu vet jag vad jag ska tatuera. Har ritningen liggandes framför mig. Den kommer inte bli så stor, men vafan, måste ju anpassa storleken efter plånboken. Om hemtentan är lätt kommer jag förmodligen åka in till stan imorgon och kolla runt hos lite tatuerare, hur mycket det kommer kosta och sånt skit. Åååååå, vad jag längtar efter att känna nålarna :)

Vilken typ och vilket valsystem?

Ja fy fan vilken spännande helg jag har haft. Jag har för det mesta bara suttit och läst. Är mitt uppe i en tentaperiod och jag måste säga att jag älskar det. Under helgen har jag lärt mig om olika demokratisystem, om hur man ska komma fram till om det ska vara parlament eller president, hur ett valsystem kan se ut och om hur man med de olika systemen får fram olika saker, vilka för- och nackdelar det finns. Jag har även läst om mänskliga rättigheter, interventioner och så mycket annat intressant. Jag vill läsa mer, jag riktigt längtar till imorgon, när mina ögon är utvilade och orkar glida över meningarna i boken. Gah, jag har verkligen valt rätt. Jag ser fram emot den dagen jag jobbar med det här, jag längtar sjuk mycket till min praktik som jag  har bestämt att jag ska ha, jag vet bara inte vart än. Men jag har börjat kika på några länder i Afrika och jag har hittat en hel del intressanta NGOs som jag kan tänka mig att jobba för. Åååå, det ska bli så roligt.

Nä, vet ni vad

Nu får det vara nog. Det här har gått för långt. Jag har enligt en brud sagt något som jag tycker högst osannolikt att det ens skulle kunna komma ur min mun. Det finns inte något underbygger det påståendet som sägs komma från mig. Och ska jag vara ärlig så har jag inte så jävla bra fantasi för att ens kunna hitta på något sådant. Och det är en hemsk anklagelse, vilken jag aldrig skulle yppa mig om, om det inte var sant, vilket det inte är. Så 1+1+1= jag har inte sagt det.

Rwanda

Imorgon har vi seminariet där jag ska redovisa lite konfliktorsaker för folkmordet i Rwanda 1994. Jag har lust att gräva ner mig och glömma bort allt. Jag vill verkligen inte. Inte för att det känns jobbigt med själva redovisningen, vi är ju bara drygt 40 st kvar i klassen, men jag har ingen ork för det här. Jag känner för en revolt, typ "Bränn Behåarna", men med slagordet "Bränn Rwanda". Jag är så ruggigt less på den konflikten. Det känns som att det är det enda jag har fått läsa om sen jag började på den här utbildningen. Fan att min grupp skulle bli grupp 1 och bli tilldelade den här jävla konflikten. Jag ville lära mig något nytt, läsa och fördjupa mig om andra konflikter. Fast vi har ju läst de andra gruppernas arbeten, men de har inte alls skrivit med lika mycket historia, hur historiska händelser har kommit att påverka konflikten som var/pågår. Så i många av konflikterna har jag ingen aning om hur de har uppstått, och enligt mig var det det som vi skulle kolla upp, sen hitta en teori att argumentera för och emot. Jaja, skitsamma. Jag ska tänka The Hives imorgon och rocka som ett as på seminariet.

Nej! Nej! NEJ!

Imorse när jag skulle åka till skolan möttes jag av en hemsk syn. Jag ville lägga mig ner och gråta. På marken låg ett vitt täcke av snö, SNÖ! Blommorna hade ju för fan börjat täcka de gröna gräsmattorna och buskarna hade börjat bli gröna, fina och somriga och nu kommer det snö. Fan vad jag är less, jag som var så lycklig. Det var så vackert, nu ser Malmö ut som skit. Nog för att mer än hälften redan har smält bort, så jag ska väl inte klaga så mycket.

Tackar

Den här är ärligt snodd av Alex

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

accepted "rules of the democratic game". The violent expression

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Luft

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Scrubs

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

00.30 (00.25)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Broder Daniel

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

I lördags, knallandes fram och tillbak till citygross för att inhandla snask

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Vilka som var online på msn

8. Vad har du på dig?

Svarta mjukisbyxor, en svart tjocktröja, ett svart linne

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Hm, jag höll på att fotografera

10. När skrattade du senast?

När jag kollade Scrubs

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tre tavlor, en spegel, en klocka och en vägglampa

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Nja, inte vad jag kan komma på just nu

13. Vilken var den senaste film du såg?

Wallander

14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Min utbildning (slippa csn), en tatuering, en resa till något land i Afrika

15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Mina fisar har en tendens att lukta jävligt illa. En gång när jag sov med mitt ex (vi var tillsammans då) så råkade tydligen jag släppa en smygare som luktade så illa att han trodde att jag lagt av en korv under täcket, hahahaa.

16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Att det strukturella våldet upphörde

17. Tycker du om att dansa?

Ja, fuldansa är kul

18. George Bush?

Han är ett ämne för sig

19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Barn? Inte har jag funderat över sånt

21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Yes

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?

Gud? Enligt mig så finns det ingen Gud och ingen Pärleport


Snusk

Om jag inte vore så sjuk som jag är nu hade jag faktiskt blivit äcklad av mig själv. Jag sitter här med snuskigt fettigt och stripigt hår, svettiga armhålor och en kropp som är indränkt i gammalt snor. Jag har inte orkat duscha sen i fredags, och efter den duschen har jag varit med om en fest, två dagar i myskläder, nysattacker där snoret sprutar som vatten ur en vattenslang och rökpauser. Jag ser ut som en uteliggare om jag får säga det själv, även lukten passar in. Jag har starka funderingar på att duscha, men jag orkar inte. Jag har fan inte orkat göra någonting på flera dagar, jag har inte ens ätit. Jag känner fan ingen hunger och när jag ser på mat blir jag bara äcklad. Jag vill bli frisk nu tack! Jag vill kunna ägna tid åt min favoritsysselsättning, som råkar vara just att äta. Jag vill få tillbaka min ork, så jag hinner läsa klart allting innan jag får ut hemtentan om en och en halv vecka. Jag vill bli frisk, så jag kan gå på gymmet och köpa ett kort så jag kommer igång med min träning. Något jag däremot har orkat göra idag är att hänga upp min spegel som har stått på golvet sen i september. När jag höll på att spika upp den smulades väggen sönder, så nu ser min vägg ut som skit, men det går ju bara ihop med mina andra väggar som Hassan den gamle sillen har varit och borrat i. Men jag funderar seriöst på att köpa lite spackel och vit färg så väggarna blir hela och fina igen. Har även funderingar på att köpa en till vägghylla som jag kan ha under min spegel, fast med tanke på att vi inte ens har fått upp den jag redan har så kanske jag inte ska göra det. För att summera, jag är lika sunkig som en uteliggare, jag vill bli frisk och mina väggar har en tendens att smula sönder sig själv.

Nyktert

Igår var jag på årets förmodligen mest fjolligaste fest. Rummet fylldes av extrema feminister som skyller allt fel i världen på det maskulina. Efter jag hade varit på festen ca två och en halv timme kom mina räddningar åkandes i en taxi från Lund. De gjorde det hela lite roligare, men kvällen i stort sög ändå totalt. Jag var typ nykter hela kvällen, enda gången jag kände mig påverkad, vilket varade en kvart, var när vi var inne på slagt. Det är något jag tycker är konstigt, jag har ju inte druckit på flera veckor, för att sen dricka fem cider, en drink och ett glas rött och efter det vara full i en kvart. Jaja, skit samma. Den här kvällen kommer förmodligen raderas ur min hjärna relativt snabbt, då den inte är värd att minnas. Nu ska jag gå på citygross och köpa några Billys och en cola.

Vill någon byta ben med mig?

Idag har jag varit på centralen och delat ut tidningar i 3 timmar och jag säger bara fy fan vad kallt. Det har regnat och kylan bet riktigt ordentligt. Det värsta var att benen blev till två isglassar och ändå var man tvungen att springa runt, runt och nu så gör de så ont så hälften vore nog. Var även nån snuskig busschaffis som började fråga mig en massa saker Eller nä, förresten, jag måste ändra mig om vad som var det värsta med arbetspasset. Det värsta var att hela tiden se bussarna gå och komma in på stationen, tro att det iaf hade gått en halvtimme från det att en linje hade gått, för att samma linje ska gå igen och för att sen göra den hemska upptäckten att det knappt gått tio minuter. Nä, nu ska jag ta en liten power-nap så jag orkar med resten av dagen.

Sjuk

Nu sitter jag här med en jävla förkylning. Snoret sprutar ur näsan och jag är helt mör i kroppen (beror nog på jobbet). Jag tänkte skriva ett aplångt inlägg nu och bara klaga, men jag orkar fan inte.  Jo, innan jag lämnar er här, ge mig en påse med chips!

Jag har TV igen

När jag var på Jula tidigare idag fick jag även med mig en bordsantenn. Nu sitter den på plats i TV-kortet, som i sin tur sitter på plats i datorn. Sitter nu och lyssnar på reklamen på fyran. Fan vad härligt!

Jag är kär!

Idag har jag varit på Jula och inhandlat ett par datorhögtalare med en subwoofer för 349 kr. Jag är så sjuuuuuukt nöjd med grejerna. Äntligen slipper jag det epiga ljudet från de inbyggda högtalarna i datorn. Jo, jag har ju varit och jobbat idag för PunktSE. Fan vilket härligt jobb, man blir bjuden på godis, folk önskar en glad påsk för att man ser ut som en kyckling och jag får vara ute i tre timmar. Jag är nöjd. Nu ikväll ska jag åka på telejobbet och säga upp mig därifrån, fan vad skönt det ska bli.

Blod, snusk och arbetsdårar

Det är så jag vill sammanfatta min dag. Jag har varit igång sen klockan åtta i morse och nu säger jag bara fy fan. Jag kan ju iaf meddela att jag har en rolig seminariegrupp, det har sprutat snusk ur våra munnar hela tiden. Det var ett tag då vi inte snackade om annat. Annars så gick mitt sår på fingret upp, därav blodet. Och så har vi ju faktiskt skrivit klart Rwandaarbetet, vi har suttit som idioter framför datorn och försökt få ihop nå vettigt och ska jag vara ärlig så tror jag att vi lyckades ganska bra. Nu mackor sen sova, som jag har längtat.

Arlanda

Nu sitter jag här på Arlanda och väntar på att flyget till Malmö ska gå, om 30 minuter är det ombordstigning som gäller. Tidigare idag när jag flög från Gällivare till Arlanda var planet 45 minuter försenat, sjukt drygt. Och när vi landade så fick planet sladd och jag trodde att jag skulle dö, men piloten var duktig och lyckades styra upp planet innan någe allvarligt hände. Usch vad jag längtar hem, jag längtar till min liggrop i soffan, till mina stora tekoppar och till mitt duschmunstycke.

Billabong

I morse när jag käkade frukost, läste jag i Kometen och såg att JIVE reade ut Billabongkläder. Med tanke på att jag i många år har dreglat över deras kläder utan att någongång haft råd att köpa något, innebar denna annons nästan en orgasm för mig. Jag och mina systrar hoppade in i min kärra och körde ner på stan. Vi gick in på JIVE och ut gick jag med en så fin tröja. Ååå, jag är helt kär i den, och det bästa av allt var att den var på 50%, så jag fick den för billiga pengar.

Jädrans sadist

I morse när jag vaknade kände jag en oerhörd smärta i ryggen. Jag kunde knappt böja mig, ryggen låste sig hela tiden. Så idag när jag for till min farmor för att käka lunch, kläckte jag ur mig för farsan om mitt problem. Han bad mig lägga mig på bänken och så började han knåda. Jag låg där och gallskrek, fy faaaan vad det gjorde ont. Och inte fan har det blivit bättre heller. Och farsan, den jävla sadisten, frågade gång på gång har du så ont? och så tröck han bara hårdare när jag skrek ett ja till svar. Jag tror att han endast har blivit sjukgymnast för att kunna plåga folk.

Äventyr?

Oooja, det vill jag lova att jag har varit med om idag. Har iaf haft ett tidsfördriv. Kort sagt, en bil i plogvallen, många försök till att få bort den, ett dött  batteri, ett nytt batteri, ett dött batteri, kanske generatorn, en kram från syrran och en annan dödssjuk syster, nu bort med smink och borstning av tänder.

Jaså?

Jag var inne på fejjan och såg en grej som jag testade. Den heter The meaning of your birthday, så jag knapprade in min födelsedag och fick det här resultatet:

June 4, 1986
Lucky Color:Amber
Personality Strengths:Care, Fashion Sense
Personality Weakness(es):Impatience
Successful Career Path:Music
Sense of Humor Style:Raunchy
Adjectives to Describe You:impulsive, enterprising
Also born on June 4:Coming soon
Description:
Optimistic and hopeful by nature - you are both pragmatic and a romantic at the same time. You are impulsive and sometimes take risks when you believe that the chances of pulling it off outweigh the possible failure.

Det där med karriären är jag jävligt tveksam på. Musik? Nja, verkligen inte min grej. Eller jag gillar ju att lyssna på det, men längre än så går det inte.
Humorn stämmer ju in totalt. Kunde faktiskt inte hitta en bättre förklaring själv.
Det där med mina styrkor, att jag skulle vara någon som bryr sig och vet någonting om mode, eh, ok. Det enda jag kan säga om modet är att jag för det mesta inte gillar det. Som just nu ska man gå omkring och dölja sin kropp i något som liknar stora säckar, och de klädesplaggen kostar dessutom multum. Nä, om man ska följa modet kan man ju lika gärna springa in på OKQ8 och köpa sig ett pack med söpsäckar och gräva fram ett par gamla avlagda långfillingar och dra på sig det, och voila, nu ser man ut sonm ett modefreak. Fan, kanske den där stämmer trots allt, jag kanske har en "fashion sense".

Se där, se där

Min vistelse här uppe gick ju inte som jag hade planerat. Den gick ju alltså åt helvete. Jag trodde jag skulle ha sjukt tråkigt, men så ringde Per och föreslog en film och Kinamat. Det sa kurr i min mage och jag har nyss kommit hem från en mysig filmkväll. Filmen vi hyrde heter The Gravedancers och den var rätt så bra i början, men slutet blev lite väl mycket, men det är ju inge ovanligt med amerikanska filmer. Jag fick även avreagera mig lite, Per bad mig sparka honom på benet och jag gjorde det, dock var det ett skämt från hans sida, men vafan, jag var ju tvungen att ta chansen till att misshandla en karl. Jag är nöjd med kvällen som varit, det enda negativa är att jag har rökt 3 cigg, fy på mig själv!

Gåchock

Idag har jag gjort något häpnadsväckande. Jag har promenerat till Konsum fram och tillbak. Det är helt otroligt för fan! Jag, ute och går, ring tidningarna någon! Nä, men det var jävligt skönt att gå, fick ut jävligt mycket aggressioner. Jag gick och tänkte ut 10 olika sätt att kastrera en kille på. Ah, jag tror jag ska promenera oftare.

Ja fy fan

Det slår aldrig fel. När ska jag lära mig?

Varför?

Varför for jag ens hit upp? 2500 kr i sjön. Fan vilken ångest jag har över det.

Givande dag?

Verkligen inte! Har suttit i den här fåtöljen sen jag vaknade och lär ju sitta här till jag somnar. Fy fan vilken rutten håla det här är. Fan vad skönt att jag åker på söndag och kommer hem först i juni igen. Och sen det här med att vara frisör, jag slutar! Gör det med mitt hår, klipp mig, färga mitt hår, säg en frisyr jag skulle passa i, kan du permanenta mig, gör dittan och dattan osv. Lägg ner folk! Ser jag ut att tycka om det? Verkar det som att jag gillar att vara frisör? Om jag hade velat fortsätta som frisör hade jag väl för fan inte läst vidare nu. Så sluta ta för givet att jag alltid ska ställa upp, och när jag säger nej så är det fan ett nej, jag vill inte höra nå jävla tjat. De jag kommer klippa och färga är mina närmaste, alltså min familj och de allra närmaste av mina vänner. Resten kan ju kyssa min röv och gå vidare.

Och vad ska jag nu göra?

Fy fan vad jag hatar detta samhälle. Det finns absolut inget att göra. Jag ångrar nästan att jag for hit upp, eller iaf att jag bokade en och en halv vecka. Nu sitter jag här ensam på min lillsyrras rum och funderar på vad jag ska göra. Men jag har insett att det inte är så mycket att fundera över eftersom det inte finns något att göra i den här stan. Snälla, ta mig härifrån...

Utekväll i Gällivare

Ja, jag kan ju säga att tiden har stått still här uppe. Ingenting har förändrats. Kvällen började med att jag, Elza och Sagge fixade våra hår för att sen fara på en fest. När vi klev in på festen var klockan cirka halv tio och det första vi möttes av var två fyllon som låg avdäckade. Efter 45 minuter vaknade de till liv, för att en tjej skulle däcka av istället. vid halv elva drog vi på Björnis. De två första timmarna vi var där hade jag sjukt kul. Vi stod och fuldansade, men jag måste dock klaga på musiken. Varför har en del deejays stannat kvar bland 90-talets musik? Det är så sjukt dålgt. Vid ett for vi iaf tog en pizza och sen rullade vi hem. Allt detta har jag gjort helt nykter, vilket jag är oerhört stolt över! Men en sak kan jag ju säga och det är att jag är så sjukt glad över att jag har flyttat till Malmö. Jag längtar hem!

Malmberget

Nu är jag i Malmberget och ligger i min lillebrors säng. Det är den enda sängen som är ledig för tillfället, men vafan den duger. Men jag kommer förmodligen ha mardrömmar om bilar, med tanke på at det är bilar överallt i detta rum. Han har till och med en F1-bård. Jag vill skriva, men jag har inget att skriva, problematiskt! Flygresorna gick bra. Träffade Hassan på Arlanda, han klev av planet som jag skulle kliva på, så vi hann snacka med varandra i några minuter i alla fall. Nu ska jag sova, mina ögon är torra och huvudet är helt tomt. Hyrde en film ikväll förresten, den heter Flickan i källaren. Hyr den aldrig! Den suger fett! 40 kr i sjön säger jag bara. Gonatt

RSS 2.0