I've been thinking

Jag har funderat väldigt mycket över mitt liv, på vad jag vill få ut av det just nu. Har kommit fram till en massa saker som faktiskt förvånar mig. En av sakerna som förvånar mig mest är det här med singellivet. Jag är sjukt less på att vara singel har jag insett (eh, har jag ramlat och slagit skallen?). Kanske jag bara är less på allt som har med raggandet att göra, ni vet, de urdåliga raggningsreplikerna, det kassa ligget man får med sig hem, ångesten när man vaknar upp på morgonen och inser att ens one-night-stand inte var så jävla het som man tyckte kvällen innan osv. Kanske jag har insett att jag inte behöver hävda min frihet för mig själv nå mer? Det var ju ändå ett år sen som jag dumpade det där jävla kontrollerande aset. Kanske jag vill känna den där tryggheten som man får när man är i ett förhållande? Kanske jag har gått från att ha varit (för att använda Dan's termer) Frida 1.0 till att vara Frida 2.0?

Pigg

Som vanligt då alltså. Varför kan jag inte vara trött på nätterna och sova som vanligt folk gör? Jag börjar bli less på det här. Får kicka igång en sugig film, så jag kanske blir så less så jag somnar. Man kan ju alltid hoppas att det funkar.

Wohoooo

Jag har äntligen läst klart Fursten. Har till och med gjort en sammanfattning kapitel för kapitel. Jag känner mig sjukt duktig. Nu blir det film, chips och cola som belöning.

Jag är stolt

Jag har kommit hem från "klassfesten" nu. "Klassfesten" bestod av ungefär fem pers från min klass och tio andra folk. Det var seriöst en av de tråkigaste festerna jag har varit på. Träffade världens drygaste kille, han ville typ veta hela mitt livs historia. Det var nog bara en sak som var roligt med den festen och det var att träffa Ebba. Jag drack ingen alkohol, vilket jag är sjukt stolt över.

Nä, nu ska jag fortsätta plugga!

Nykter helg

Det var det som gällde, men nu sitter jag här och är asläcker och är redo för fest. Nog för att jag inte har druckit en endaste droppe alkohol. Men jag tror nästan det kommer ändras så fort jag kommer till klassfesten, det är ju alltid nån jävel som bjuder. Och jag är ju sååå svår att övertala.

-Vill du ha en öl?
-Nja, jag ska vara nykter ikväll...
-Ok
-Eller vafan, ge mig en är du snäll..

Och en öl leder lätt till fem, som leder till tio till. Jag kommer förmodligen vara aspackad innan kvällen är över.

Pirrig

Jag är sjukt pirrig i hela kroppen, det är nästan som om jag vore kär. Jag vill lägga mig ner och bara njuta av känslan, det är inte ofta jag känner så här. Ååå, haha, jag känner mig så lycklig. Jag vill bara springa runt och hoppa och dansa. Jag älskar det här pirret!


Ett tips!

Läs aldrig Niccolò Machiavelli's bok Fursten. Den är sjukt tråkig.

Filmkväll

Ja, en riktigt mysig kväll hemma hos grabbarna. 2 filmer, några mackor, lite gammal choklad och en promenad senare tog jag en taxi hem. Jag har haft sjukt trevligt ikväll.


Eh, ok?

Pengar + Frida = Obra. Det är en sjukt dålig kombination. Så fort jag får pengar in på kortet så tar de slut. Ok, inte riktigt så illa kanske. Men idag har jag iaf vart på stan, jag skulle bara hämta J's skor som de förövrigt inte hittade hos skomakarn. De sa att jag skulle komma tillbak nästa vecka. Så då tänkte jag "vafan, jag drar en sväng på H&M, jag brukar ju ändå aldrig hitta nåt där". Vips, så stod jag i kön med en såååååååååååååå läcker jacka. Och så råkade jag gå in på Lindex också, där köpte jag underkläder. Swich, swich, nu var kortet tomt.


Mysa?

Kom och håll om mig. Någon?

Det här funkar inte

Hur mycket jag än försöker så somnar jag inte. Ögonen är trötta av allt pluggande, men hjärnan går fortfarande på högvarv. Drygt som fan, ska ju bara upp om en si så där fem timmar och gå på en föreläsning. Kommer inte fatta någonting av det läraren säger. Blir apoteket imorn och köpa sömnpiller.


Fuckfuckfuckfuck

Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck
Jävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskit

Haha

"As a new punk you won't know diddly-squat about your sexual duties, so here are a few practical tips: to avoid AIDS, learn to suck dick. In fact, learn it so well you can do deep throat and he'll forget all about your ass. The trick is relaxation, not easy at first, to be sure, when you feel the whole thing is absolutely disgusting, but for your own good, you need to learn to relax using any technique that works for you. In order to avoid gagging, wait till your stomach is empty, so there's nothing to barf. If you do throw up, do it on the floor and not him! [...] If he fucks your skull so hard you think you're about to pass out from asphyxiation, you should grab his legs and signal your distress. Most likely he'll be about to come and won't let up, but it'll be over real soon."
-Stephen Donaldson

Jag har ju ganska sjuk litteratur som jag måste läsa för att klara kursen.

Holy shit!

Jag har 100 sidor att läsa till imorgon. Hur ska jag hinna det?

Kom just på en sak

Det är fredag. Vart tog veckan vägen? Har inte alls hängt med i svängarna. Jag hade planerat att innan ikväll skulle jag ha hunnit läsa minst en tredjedel av boken jag håller på med. Jag har lyckats plöja ungefär en åttondel. Jag är sjukt omotiverad. Det är inge bra. Jag måste komma på ett sätt att peppa mig själv.

Nu ska jag fortsätta med Machiavelli.

Jävla skit!

Jag kan inte koncentrera mig. Har läst samma stycke 10 gånger om, men jag ser inte vad det står. Jag är för glad för att läsa. Ja, gott folk, sms-känslan är fortfarande kvar. Jag vill bara studsa runt och dansa. Wiiiiiie!

Oooo...

Fick nyss ett sms. Fan vad glad jag blev :D

Musik

Jag blir så fascinerad av de som kan skapa musik. Jag förstår inte hur de gör. Hur de får det att låta så bra? Ok, alla är inte vidare värst bra, tro mig. Jag fick en låt av en kille på msn, HAHAHAHAHAHA, han hade hållt på med den en månad innan han blev klar, och det lät verkligen inte bra. Spelade upp den för min kompis N, som sa att det där kunde han slänga ihop under lunchrasten och ändå få det att låta så mkt bättre. Som sagt, alla är inte bra, men de som är bra, hur fan gör de?

Det är fan inte okej

Klockan är snart halv fyra och jag är klarvaken. Jag förstår inte varför jag har så svårt att somna nu för tiden. Jag måste nog fixa fram lite sömnpiller. Det kommer inte funka i längden annars.

Saknar

Jag kommer inte träffa de här underbara barnen förns till jul. Det svider i hjärtat varje gång jag tänker på det.


      


Jag vill vara man.

Jag ska helt enkelt sluta vara kvinna. Nu är det tredje gången på tre veckor jag har min f*cking mens! Dumt att dö! Och de inträffar ju alltid på helgerna. Det är som att min kropp jävlas med mig, typ "nä, hon ska inte få ligga den här helgen heller". Skjut mig, snälla!

Olala

På lördag är det fest :) Jag längtar, men tyvärr måste jag gå naken eftersom jag inte har några rena kläder och pengarna på mitt konto är helt slut. Men vafan, jag är ju inte den som är den.


Bla, bla, bla...

Jag är helt omotiverad till att plugga. Kapitlet i boken jag håller på att läsa nu är såååååååå tråkigt. Handlar bara om hur de levde i olika kultrer fram till 1400-talet och vilka handelsvägar de tog. Eh, ursäkta, ser det ut som att jag bryr mig?

Karlar!

Karlar är som en vidrig finne i röven.


Äntligen!

Jag är äntligen klar med Mary Kaldors bok Nya och gamla krig - Organiserat våld under globaliseringens era. Det tog ju bara en vecka att gå igenom alla 170 sidor. Den var så proppad med fakta att jag höll på att bryta ihop ibland. Jag trodde den aldrig skulle ta slut. Men den var sjukt intressant. Nu återstår det bara fyra böcker, varav tre är på engelska. Har sjukt lite tid till att läsa de, så jag är superstressad just nu.

Nä, nu måste jag plocka fram nästa bok.

Pain

Ligger här och funderar på min smärta jag känner i hela kroppen. Jag har kommit fram till att jag har världens träningsvärk. Jag får väl leva med att jag varken kan lyfta armarna eller skratta i några dagar nu.

I går var jag på Inkonst och dansade till grym musik som I drog ihop, bara bra låtar. Lätt ett av de bästa dansgolven jag har varit med om. Hoppas han säger till nästa gång han ska spela någonstans så jag kan fara dit och röra på fläsket, men då ska jag dock inte brottas dagen innan. Jag hade lite problem med dansen i går på grund av att min kropp är totalt öm och blåslagen. Jag såg förmodligen ut som en 80-årig kärring med nyopererad höft.


Från nogg till blogg.

Jo, jag antar att jag är som de flesta andra. Nu har jag övergett min nogg.se för en blogg.se. Men det var ju på tiden kan man tycka.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0