Struktur

Nu har jag fått lite mer ordning på min, Emma och Fredriks tenta. Har bara hållt på i några timmar nu. Det var ett totalt kaos innan, men nu ser det ganska finemang ut om jag får säga det själv. Nu behövs bara en finslipning av texten så att meningarna går ihop mer, så det blir ett bra flyt helt enkelt. Jag får väl se vad de säger om mina strukturella ändringar. De kanske tycker det blev apdåligt. Vem vet? Det får jag se imorgon när vi träffas. Nu ska jag dricka te, käka digestive och leta upp referenser till "CNN-effekten" och "Vietnamsyndromet". Fan vilket tråkigt liv jag har. Hur orkar ni ens läsa min blogg?

Jaha

Har nu fått ut del 2 av hemtentan. Vi ska svara på tre frågor och varje svar ska vara 350-400 ord långt. Det blir nog ganska lätt. Saken är biff. Jag, Emma och Fredrik är snart klar med första delen av hemtentan. Imorgon ska vi sitta och finslipa den. Jag har med andra ord en sjukt rolig fredagskväll att se fram emot. Nu middag och sen läsa om Galtung's table. Gud vad roligt.

Böter!

Jo fan, nu var man 700 kr fattigare. Jävla skit! Mupp apa! I fortsättningen ska jag åka på vuxenbiljett när jag åker tåg. Lite billigare. Jag borde ju egentligen ha fattat att det här skulle inträffa. Otur är mitt andranamn. Nä, ingen Alexander Lukas (det är väl så han heter?) här inte. Men vafan... Skit happens.
Har även fått alla betyg från delkurs ett. Sjukt nöjd! Behöver inte komplettera någonting! Det är lycka!

Jag kan inte andas

Jag har så ont i ryggen att jag inte kan andas. Hade verkligen behövt en massage nu. Det är sjukt jobbigt. Förövrigt så är jag sjukt less på mig själv för att jag använder ordet sjukt så sjukt mycket. Jag har fått det på hjärnan och det försvinner inte.

Ångest

Fick idag reda på en till grej som har hänt i helgen. Jag som har nog mycket ångest. Jag ångrar så sjukt mycket att jag for ut i helgen. Jag vill bara glömma, förtränga allt jag har varit med om. Varför for jag ens ut? Allt har bara blivit misär. Jag klarar inte det här nå mer. Jag vill dö!


Fy fan

Jag är så jävla arg just nu. Jag sitter och lyssnar på In Flames och bara hatar. Jag vill ta en stol och krascha en ruta med den. Jag vill slå sönder alla mina speglar. Jag vill totalförstöra min lägenhet. Jag vill få ut all min ilska, mitt hat mot dig. Jag vill skära av dig kuken och tvinga dig att äta upp den. Det du gjorde kommer alltid att vara fel. Du är ett as!

Why?

Det har börjat sjunka in nu. Jag kunde inte fatta det först. Jag menar, det var ju han, han som är så snäll och rolig i vanliga fall. Jag vill verkligen inte att det ska vara så här. Jag mår riktigt illa. Hur kunde du? Vem gav dig rätten att göra så här mot mig? Jag känner mig som en dålig människa. Nu väller det in en massa "om" i min skalle. "Om jag hade gjort så istället så hade det här inte hänt". Det känns som att det är mitt fel, som att jag skulle ha förutsett allt det här. En stor tomhetskänsla råder i min bröstkorg, jag känner mig mindre värd.


Vad kan jag säga?

Botten är nådd. Har inget förtroende för karlar längre.


Jag kan inte bli lyckligare

Jag har nu 4 cider på kylning, ett par nya jeans, blingbling-örhängen och ett blingbling-diadem inför kvällen. "Stäigä"-Peter ringde och sa att det är feeeeest! Wiihoo! Jag har längtat efter det här hela veckan. Nu middag, sen ska jag knäcka en cider.

Nu har jag...

... äntligen hittat alla artiklar jag behöver till första delen av hemtentan. Väldigt intressant kommer det bli. Nu gäller det bara att hitta en massa referenser. Ska kolla igenom all kurslitteratur imorgon och kanske börja spåna lite på upplägget. Och det bästa av allt är att jag ska skriva om terrorism. Det är ju det enda intressanta vi har fått lära oss på det här momentet. Jag längtar inte tills vi får andra delen, den kommer säkert handla om diskurser. Fy fan för det!

Det blir...

... förmodligen inget festande ikväll. Ebba sa att hon inte orkade. Jag får väl se om bockarna hör av sig, då kanske det blir party på hög nivå. Men jag har en känsla av att de inte kommer göra det. Jaha, en till kväll med bara plugg. Kul...

Idag är det...

... Onsdag och jag kommer förmodligen vara full innan dagen är över. Jag och Ebba ska förmodligen dra ut och ta oss en öl/cider eller två. Ooo, vad jag längtar. Känner mig som en nucka efter helgens innesittande och pluggande.

Helt otroligt

Jag blev sjukt varm i hela kroppen. Jag fylldes av en känsla som jag inte känt på länge. Det var en riktig ooo-jag-måste-lyssna-på-Benny-Benassi-känsla. När jag låg här i min säng och lyssnade på Benny Benassi så förstärkes den där känslan. Det var nästan bättre än en orgasm. Det är sjukt hur ett ynka litet sms kan påverka mig så mycket. Ja, vad kan jag säga? Min dag är gjord.

Det gör ont

Det gör så ont i mitt hjärta. Vad ska jag göra?

Jag är en nörd!

Har nyss kommit hem från en strimmaföreläsning som slutade med en diskussion. Det handlade om våldtäkter i krig. Gud vad det är intressant. Ååå, jag känner att jag verkligen har valt rätt. Min lärare ska starta sådana här diskussionsgrupper, där vi ska läsa böcker och diskutera de, och jag har självklart tänkt ingå i den gruppen. Det ska bli så roligt. Har fått tips om två böcker vi ska läsa under jul, så vi kan diskutera de senare. Ooo, vad jag längtar. Jag är helt klart en nörd, med tanke på att det här ingår inte ens i våran utbildning. Detta ska jag göra på min fritid. Det kommer sluta med att jag inte kommer ha någon fritid överhuvudtaget. Men fan vad roligt det ska bli. Nörd-varningen ligger på topp.

Julklapp

Jag vet vad jag vill ha i julklapp! Jag vill ha hit min TV och att nån betalar de 2000 spännen som Gripen ska ha i deposition för en boxer. Nu när jag har pluggat hela helgen känner jag ett sjukt stort behov av att krypa ner under täcket och bara zappa mellan de olika kanalerna. Så, snälla Tomten, kan du fixa hit min TV?

Förvirrad

En känslostorm far genom min kropp just nu. Jag ligger i min säng och lyssnar på fin musik och försöker reda ut allt känslotrassel. Hur kan en annan människa påverka mig så mycket som han har gjort? Jag menar, vi har inte träffats på sjukt länge. Och varför lyckades en annan komma innanför mina murar? Jag försökte verkligen stå emot. Jag hatar allt som har med känslor att göra. Jag vet inte hur jag ska hantera dem. Jag tror jag håller på att falla in i en ångestperiod igen. Känslor + mörker = jävligt dålig kombination för mig. Jag har lust att sprätta upp min bröstkorg och plocka ut klumpen med känslor som ligger där och trycker. Den måste bort, jag har inte tid för ångest just nu. Jag har fan inte tid att må dåligt. Jag har försökt stoppa in mina känslor i min inbyggda garderob, men jag har glömt bort hur man gör. Jag som var expert på att förtränga mina känslor förut. Varför kan jag inte göra det nu när jag behöver det som mest?

Trött

Jag vaknade för två och en halv timme sen. Då var jag sjukt pigg. Läste en tio sidor i min bok och efter det höll jag på att somna. Jag hatar boken, den är som ett jävla sömnpiller. Visst, nog är det väl intressant att läsa om hur media speglade Vietnamkriget, men inte så intressant så man vill läsa om vad olika gubbar hade att säga om det, då de säger samma sak om samma saker. De tio sidorna jag har läst nu hade man kunnat förkorta till en sida, om ens det. Varför ska alla författare alltid ordbajsa? Sjukt jobbigt.

Irriterande jävla apor

Jag hatar verkligen mina grannar. De smäller i dörrarna varje så det skakar och lever djävulen i min lägenhet. Och det älskar de att göra mitt i natten. Jävla idioter! Och nu, ikväll, har de borrat för en halvtimme sen. Och det brukar de faktiskt göra ganska ofta också. Alltid på kvällarna efter klockan tio. Återigen, jävla idioter! Kanske de borrar för att det ska likna väggarna i deras hemland? Vafan vet jag. Det enda jag vet är att det är jävligt störande och jag blir irriterad som fan.

Tråk

Jag har så sjuuuukt tråkigt. Telefonen är helt tyst, inga vänner från klassen är i stan, Jesper ska plugga, alla andra ska festa. Det finns ingen som vill kolla film och dela en chipspåse med mig. Jag vill ha sällskap. Jag blir fan knäpp snart. Jag vill komma ut från den här sunkiga lägenheten. Bara slippa se eländet. Jag vill inte veta av mina böcker och artiklar som jag måse läsa. Jag vill ha semester! Jag vill hem till Gällivare nu!

Artiklar

Jag har nu legat i flera timmar och letat efter bra artiklar till del ett av hemtentan. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om än, men det lutar åt incidenten i Beit Hanoun. Ska kolla upp lite tidningar från Palestina och Jerusalem och se hur de vinklar sina artiklar. Kan bli intressant (jo tjena).

Hej, jag heter Frida och jag har inget liv!

Dagens goda gärning

Nu har jag vart och lämnat blod till en forskning. Ska bli kul att se resultatet.

NEEEJ!

Jag tror jag vet vad det är som orsakar mina finnar. Jag vill inte att det ska vara så. Jag tror jag måste byta preventivmedel igen. Jag som trodde att jag hade hittat ett som funkade bra, men så var icket fallet. Jag börjar bli less på det här nu. Eller så ignorerar jag finnarna, för jag vill fan inte börja ha mens igen. Fan vad jag hatar att vara tjej!

Prickigt värre

Jag ser ut som en prickigkorv på min rygg. Det blir bara värre och värre. Jag måste fan gå till en hudläkare.

Superspeed

Imorse var det en jävla fart på mig. 09.25 klev jag ur duschen och 09.36 var jag på busshållplatsen (och det brukar normalt ta en 4-5 min att gå dit). Alltså, på 11 minuter hann jag klä på mig, fixa håret, borsta tänderna, fixa nyllet och gå till bussen. Ni ser killar, tjejer kan vara snabba.


Konstiga drömmar

Råkade sova fyra timmar tidigare idag. Hade sjukt konstiga drömmar. Drömde att jag var runt på olika fester med en massa folk. Elza var med, det var roligt att "träffa" henne. På en krog träffade jag Chrisse, Tobbe och Nattis. Även Dan var med i min dröm, fast han försökte gömma sig för mig, men jag letade upp honom hela tiden. Sjuka drömmar eller bara stark hemlängtan?

Halt

Det är sjukt halt ute nu. Har hållt på att halka flera gånger idag. Sjukt jobbigt. Jag vill ha sommar!

Söndagsmiddag

Har kommit hem från en trevlig kväll hos bockarna bruse. Nog för att alla var jävligt slitna från igår, men vafan. Maten var jävligt god iaf, mmmmm. Fick kalla Pontus för stjärtklämmarn, så min kväll blev gjord. Nä, jag vet inte riktigt vad man ska säga om det där gänget. De är störtsköna helt enkelt. Jag är verkligen glad över att jag har träffat de.

Helsingborg

Fy fan vad jag mår dåligt just nu. Det var verkligen en helkväll igår. Jag svävade runt över halva Skåne. Först drog vi upp till Helsingborg. Förfest och punkkväll. En massa halvnakna karlar på dansgolvet, seriöst, kan det bli bättre? Drog mig redigt full och mådde som en prinsessa. Vid halv tre drog några av oss tillbaka till Malmö. Väl där tänkte jag att jag skulle gå och sova. Jo tjena, det blev att jag drog vidare till Lund. Där träffade jag Natte, oooo, det var roligt. Har inte umgåtts med honom på en hel evighet. Och vill ni veta nå bra? Hela kalaset gick på en hundring. Fy fan, jag är nöjd!

Oh no!

Jag sket ju i att fara till skolan idag, eftersom jag bara hade sovit tre och en halv timme under natten. Trött som fan, tänkte jag att den där filmen som vi skulle se, den skiter jag i. Men nu kom jag på att vi skulle få ut första delen av hemtentan. Duktigt Frida! Bra att du missade det. Go Frida, go Frida! Så jävla klantigt av mig.

Sängen

Min säng är någe ruskigt skön. Har fortfarande inte klivit upp för dagen. Lathet eller njutning?

Sjuk

Jag tror jag håller på att bli allvarligt sjuk. Kisseriet funkar inte som det ska och jag är hes utan att ha ont i halsen. Nu blir det att dricka the och äta citron.

Sjukt intressant

Har precis läst om en studie som gick ut på att se hur ord i tidningar påverkar oss. Det är sjukt häftigt att se hur olika synonymer avgör om en artikel kommer att handla om terrorism eller patriotism. Till exempel, för att använda engelska ord, forces är ett ord för patriotism, medan attackers är ett ord för terrorism, bombing för patriotism och explosion för terrorism. Jaa, jag kan bara säga att det är väldigt intressant. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande.

Dröm

Inatt så drömde jag om att jag var hemma i Malmberget, hemma hos mamma och att syrrans ungar var där. Jag kramade om ungarna länge och grät av lycka för att jag äntligen fick träffa de igen. Gud vad jag saknar de. Om 6 veckor och två dagar får jag träffa de på riktigt. Jag längtar sjukt mycket.

Bilen

Jag vill ha min bil! Insåg nyss hur mycket jag saknar den. Jag är så jävla less på bussarna, där man alltid måste sitta brevid någon som antingen luktar svett eller kiss. Mysigt? Skulle inte tro det. Fick skjuts hem från skolan av min klass-/ångest-över-skolan-kompis och det var då jag insåg hur skönt det var med bil. Ge mig min bil nu tack.

Gammelmormor

Nu har gammelmormor somnat in för gott.

Känslor?

Varför? Varför? Varför? Du, din jävel, har lyckats komma innanför mina murar. När du kramar om mig slår mitt hjärta ett extra slag. Jag försöker stå emot, ignorera mina känslor. Men snart kommer det inte gå nå mer. Fan, fan. fan! Jag hatar känslor!


Sjukt bra

Var och kolla på de här i lördags. Grymt bra! 

http://www.myspace.com/noblesseoblige 

Allvarligt fel

Skyddat belopp 500 kr. Vadå skyddat belopp? Jag har fan inte köpt något eller tagit ut så mycket pengar. Jag har bara tagit ut 300 kr idag och det är bokfört, men de där 500 spännen? Fan vad jag blir förbannad! De kan ju inte skydda ett belopp jag inte ens har handlat för. Jävla apiga Swedbank.


En spya

Jag var och handlade på CityGross nyss. När jag gick där och lalla på, ser jag hur en tjej böjer sig hastigt framåt för att sen resa sig. Det såg ut som att hon blödde näsblod. Hon böjde sig fram igen och räta på sig. Sen började hon springa. Efter en meter kom hela hennes middag upp på golvet. Mysigt? Nä, det var det inte. Så hon stod där och spydde ett tag. Till råga på allt så gjorde varken hon eller hennes kompis något åt det. Utan de gick bara därifrån och fortsatte handla. Eh, om det hade vart jag eller nån av mina kompisar som hade spytt hade jag gått till personalen och frågat efter nånting att torka upp spyan med. Men inte de. Undra hur fan de tänkte. Kanske de tyckte att spyan låg så fint där? Äckligt, gott folk, äckligt!

Halloween

"Jag ska bara dricka tre cider ikväll." Haha, jo tjena! Trodde jag verkligen på det?
Var hos bockarna bruse igår och förfesta. Vi spelade nå sjukt kul spel, där man delar upp sig i sex team och slår en tärning. Om det typ blir en femma ska team fem dricka. Om ett team har fått slå tärningen 6 gånger (vi körde på fyra) så får man göra regler. Om man bryter reglerna måste man dricka. Sjukt kul, man blir sjukt full. Efter den aproliga förfesten for vi på Debaser. Där spelade ett sjukt bra band . Fyllot Frida var ju inte sen med att tala om det för dem. Stod och snacka med tjejen efter spelningen. Det var väl kvällen i stora drag. Sjukt kul (ja, jag vet att jag har hakat upp mig på ordet sjukt).


Jag och Anton utgjorde team 5. We rock!

image5

Kvällen

Nu sitter jag med färg i håret och hoppas innerligt att det blir bra den här gången. Men det tror jag, utväxten ser mörk ut, inte rödblaskig som sist jag hade färg i håret. Har även färgat mina ögonbryn svarta. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig för kläder ikväll. Jag vill vara asläcker, känna mig sexig. Hm? Jag måste kolla igenom min garderob. Men jag tror inte jag har nå snygga kläder. Det sexigaste, eller nä, det porrigaste jag har är min korsett, men den kan jag inte ha, eftersom jag är smalare än förr och så är jag ett jävla finnmongo på ryggen. Nä, jag får väl dra på mig någon gammal trasa. Kul...

Wake up!

Det är seriöst något allvarligt fel på mig. Varje morgon klockan tio så vaknar jag. Det spelar ingen roll hur tidigt eller hur sent jag somnar. Klockan tio så låter det blingeliring, blingeliring i min kropp och jag vaknar upp med världens huvudvärk och det känns som att jag har tio kilo grus i ögonen. Är det inte nog med att jag har gått och blivit äckligt finnig, lite rund och har humörsvängningar som är värre än en fjortonårings? Nä, Frida ska plågas. Antar att det bara är att kliva upp, ta en ipren och försöka se glad ut.

Lugnet

Fan vad det är härligt att bara ta det lugnt och inte stressa. Har lallat på här hemma, tvättat, diskat och läst tre sidor ur en bok. Snart ska jag på stan och bara njuuuuuta. Gå på systemet och köpa go´dricka till imorgon. Magen mår bra för en gång skull (den har dock blivit lite större). Nä, jag bara njuter av livet och lugnet. Skönt!

Fy fan vad jag är glad

Hemtentan är inlämnad och jag sitter och suger på en calippo. Kan det bli bättre?

Wihoo

Jag kommer förmodligen ha lite fritid ikväll. Jag har bara diskussionen kvar, sen är jag klar med hemtentan. Oink,oink.

Ångest!

Jag är inte ens halvvägs genom hemtentan och det är mindre än 23 timmar kvar tills den ska in. Har någon en bunt med koffeintabletter som jag kan få? Jag kommer aldrig hinna klart med den här skiten om jag måste sova.

RSS 2.0