Tack csn och mah!

Det här med att vara student är inte alltid så roligt. Tidigare idag var jag på stan och spanade in kurslitteraturen till nästa moment. En av de fyra böcker vi ska ha kostar över 750 kr. What?! De resterande tre har jag köpt nu och lagt ut drygt 600 kr på. Om jag nu ska köpa den fjärde boken kommer jag alltså att vara uppe i en summa på ungefär 1400 kr för en kurs som varar i en månad. Ursäkta mig mah, men har ni tänkt att jag ska leva på nudlar resten av månaden? Och ursäkta mig csn, men när fan har ni tänkt höja studiemedlet så man har råd att leva?

Jag tror det gick bra...

Tidigare idag har jag haft briefing med min lärare. När jag lämnade salen höjde han näven och sa "keep up the good work". Självklart höjde jag också näven och gav honom en nick tillbak.

Detta måste ju betyda att han tyckte att min briefing var bra :)

Fan ta reklamen!

Jag sitter här i ett blåsigt, kallt och grått Malmö och vad gör Apollo då? Jo, de har världens mysigaste reklam. Jag får fan gåshud när jag hör låten och ser bilderna. Jag vill inte vara här, jag vill vara på ett varmt ställe, liggandes på en het strand, vid ett svalkande hav, med en drink i handen. Men näääääääää... Nu sitter man i skiten några år, fattig student som man är. Jag blir galen! Jag vill bort!

Jo förresten!

Jag var ju i Lund i helgen och det blev ju en karatefylla som vanligt. Jag och Björn söp ända till vi slockna. Det var så illa att vi hade tagit en flaska och två shotglas som stod bredvid hans säng när vi vaknade. Iaf, innan kvällen/natten var över så skulle jag gå på toa. På vägen dit råkade jag sparka in tån i en högtalare och jag misstänker att jag har fått en spricka i den. Jag har fortfarande ont och kommer förmodligen inte kunna gå i högklackat på ett bra tag. Jag är iaf glad över att jag var i fyllan när det hände, eftersom alkohol brukar ha en bedövande effekt.

Jo, om ni är sugen på ett sjuuuuukt roligt sällskapsspel så köp Absolut överens. Man garvar typ hela tiden när man spelar det.

Heja posten!

Det är ju snyggt att posten har kört min halloweenutstyrsel till Anderslöv. Ursäkta, men sen när bor jag i Anderslöv?

Men jag pratade med posten nyss. De ska skicka paketet vidare till Malmö. Min helg är räddad!

"Män är av naturen perversa"

Hahahahhaha!

Det här är det roligaste jag har läst på länge. Det är helt sjukt!

Läs och asgarva!

HIV

"Jan Albert som är överläkare och professor i smittskydd och ansvarig för hiv-sektionen på SMI, anser att kriminaliseringen är ett förlegat sätt att se på hiv. Han tycker att det ger en "falsk bild av att staten har koll på vilka som sprider hiv" och menar att den enskilda invididen själv måste ta ansvar och inse att oskyddat sex innebär risker, skriver Dagens Medicin." (www.aftonbladet.se)

Ja, men alla har väl insett att oskyddat sex innebär risker?! Men gör kondomerna billigare då om ni vill legalisera spridningen av HIV. Jag som inte kan använda vanliga kondomer måste betala över 18 kr för en kondom. Inte fan har jag råd med det. Varför börjar ni inte dela ut plastkondomer gratis, som ni gör med gummikondomer? Eller är vi som inte kan använda vanliga kondomer mindre värda och förtjänar att få HIV? Man måste ju anpassa sexlivet efter plånboken och just nu har inte jag råd att betala drygt 18 kr per ligg. Så summa summarum, enligt de är jag oansvarig om jag har ett sexliv. Braa, tack, då vet jag!

Både bra och dålig dag

Den här dagen började mindre bra. För det första försov jag mig. För det andra kom jag på en sak som jag hade glömt bort totalt. Jag hade glömt att vi skulle göra en liten briefing av pm:et vi ska skriva. Jag fick lite smygpanik över det, men nu är jag lite lugnare då jag har hunnit skriva en tredjedel av arbetet, så jag har gott om tid på mig att förbereda en briefing.

En annan dålig sak som hände idag var att jag kom på att vi ska ha en utflykt på fredag, vilket gör att jag har mindre tid på mig med pm:et. Men även på den fronten är jag lugnare, av samma orsak som ovan.

Det bra med dagen är ju självklart att jag har skrivit 400 av 1200 ord på pm:et.

Imorgon har min grupp debatt. Så idag har vi kickat ihop en grym Power Point för att locka lite skratt och vinna debatten. Jag har även skrivit ihop ett manus till mig själv om det jag ska snacka om imorgon. Det var den andra bra saken med den här dagen.

Den tredje bra grejen med den här dagen är att världens bästa Elza har gått och blivit ordförande för genusutskottet på hennes skola. Grattis vännen! Du kommer att rocka :)

Det var min dag det. Jag är oerhört nöjd med denna dag :) Fast det var ju där ibland när jag var lite sugen på att skita i allt och bara dra till Lund och chilla med Björn.

...

Idag har jag bara legat och stirrat. Jag har inte gjort ett skit. Jag skulle skriva upp min punkt inför debatten, men jag har inte orkat. Jag har sneglat lite i böckerna, men jag har inte gjort en endaste anteckning. Jag har bara legat och stirrat in i väggen.







Jag mår inte så bra just nu...

Halloween

Det är ju snart Halloween och jag är så förbannat sugen på att klä ut mig. Har glidit runt här på internöten och sett jävligt många snuskiga outfits. Det stora problemet är att alla de outfitsen kostar över 500 kr + frakt. Det går inte ihop med min ekonomi. Suck! Jag är så sjukt less på att vara fattig.

9 kronor

Igår fick jag mig en jävligt billig fylla, det enda jag betalade var bussresan in till stan. Nu är jag äckligt bakis, vilket innebär att fyllan var redig. För att överleva denna dag har jag fyllt kylen med tre liter cola och en massa snus. Hade jag haft mer pengar på mitt konto hade jag även gått till donken och köpt mig en sur, gammal hamburgare. Men fattig som jag är så har jag inte råd med det, utan får nöja mig med tonfisk. Gårdagskvällen var iaf riktigt rolig. Jag skrattade så mycket så jag fick ont i mina kinder.

Jag har börjat krisa ur lite över PM:et vi ska skriva. Jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp det så jag får en röd tråd genom hela arbetet. Jag vet inte heller vad jag ska skriva om. Eller jag vet ju vad jag ska skriva om, men det har inte riktigt gått upp för mig, jag har inte fått ihop det i skallen.

Jävla singelliv!

Alltså, det finns ju en jävligt negativ sak med singellivet och det är ju att man är kåt konstant. Fyfan vad jag vill till Gällivare nu och utnyttja alla fina erbjudanden jag fick i somras. Hur kunde jag vara så korkad? Hur kunde jag ha pojkvän då? Jag fattar det liksom inte. Sååå många fina grabbar kom till mig och la fram deras erbjudande och jag tackade nej. Varför? Jag har fan inte haft ordentligt sex sen i våras, det är ju skandal! Gaaaaah! Jag blir galen! Jag har till och med suttit och runkat av en mikrofon i dag på föreläsningen. Jag menar, hur jävla normalt är det då? Jag behöver en karl och det är nu!

Karatefylla

Spela spel i Lund en lördagskväll? Jo, tjena! Efter mitt lilla inlägg jag skrev igår fick jag ett sms av en Björn där det stod att vi skulle dra en karatefylla. Men eftersom jag drog en karatefylla förra helgen så tog jag det väldans lugnt igår. Även fast jag drack lite blev jag jättefull. Vi for på slagt, jag blev arg för att en kille kommer och dansar Borat-dansen mot mig. Ursäkta, men ser det ut som att jag gillar sånt? Jag knuffade undan honom och då kom hans kompis och sa "ey svenne, vad håller du på med för fan?". Då sa jag bara att jag inte tyckte att det var okej av hans kompis att dansa så mot mig, då backade killarna och bad om ursäkt. Men det utlöste något i mig, jag blev skogstokig! Så jag var mest arg igår när vi var på krogen, men så fort vi drog därifrån blev jag glad. Kort sagt: Jag hatar Slagthuset! När jag handlade i baren skrev jag till och med på kvittot, där jag egentligen skulle skriva min namnteckning, att "Slagt suger!"

Idag har det bara varit mys framför tv:n. Bakis som man var beställde jag och Björn pizza och satte oss i biorummet och kollade en film och lite serier. Sjukt slapp dag, jääävligt skönt med andra ord :)

Det finns idioter...

Och så finns det väldans bra människor.

Igår var jag i Lund och hade sjuuuuukt roligt. Jag och Björn gick ut och käka gott (tog till och med efterrätt) och sen gick vi och satte oss nånstans (kommer inte ihåg vad stället heter) och tog varsin alkoholhaltig dryck. Efter det promenerade vi hem till honom och jag höll på att dö efter halva vägen, jag behöver verkligen träna! Fast jag tror mycket beror på min förkylning, men orkar ju inte lika mycket när man är sjuk. Hade iaf aproligt igår, jag och Björn var uppe hela natten och fnittrade som två små skolflickor :)

Ska förmodligen dit ikväll också och spela lite spel :)

Lund!

Nu sitter jag här i min sittgrop i soffan och väntar på att tiden ska gå. Jag ska snart dra till Lund för att käka middag med Björn, det ska bli väldans roligt :)

Fick cred av morsan igår för att jag inte lånade ut saker till min syster. Jag håller ju på att bryta med syrran nu, hon ska inte kunna påverka mig på det sätt hon har kunnat göra. Mamma tyckte iaf att det var bra gjort av mig, vilket är skönt att höra eftersom jag har mått skit över att jag har sagt nej till syrran. Men syrran har ju haft mig runt sitt lillfinger och jag ställer fan inte upp på det nå mer. När hon har varit drogfri några år och har bevisat för mig att hon kan leva ett normalt liv, då kommer jag ta bort min policy mot henne och låta henne låna mina saker. Men om hon nu skulle klara av att bli drogfri och leva normalt, så hade ju inte hon behövt låna dessa grejer av mig, då hade hon ju köpt egna. Så det är så jag tänker, om hon inte får låna möbler av mig, så måste hon ju köpa egna och då blir det mindre pengar över till drogerna. Nog för att det inte spelar någon roll skulle jag tro, hon skulle förmodligen ligga med stans äckligaste kille bara för att få sig ett piller. Ja, det är min syster jag talar om, men hon är en patetisk jävla fjortis, så lätt att hon hade gjort det.

Nä, nu ska jag kolla när tågen till Lund går och glömma syrran.

Hur häftigt är inte det då?

Min lillasyster red på en ko igår. De får göra sånt roligt på skolan, själv sitter man och plöjjer igenom böcker som man helst vill slippa.

Jag har inte tid!

Jag tror jag håller på att bli ordentligt förkyld. Jag har fan inte tid med sånt! Jag måste vara pigg och fräsch, speciellt nu när vi läser ett av världens tråkigaste moment, världspolitik i antropologisk belysning, suck!

Uäck!

Jag är fortfarande bakis. Jag börjar bli för gammal för sånt här.

Fy fan för Stockholm

Har precis kommit hem från min lilla weekend i Stockholm. Jag har haft så sjukt kul :) Igår var vi ut och festade. Jag blev apknall och stod och dansade på ett bord som någon hade placerat med ett fint läge mitt på dansgolvet. Jag blev en av killarnas favoriter, enligt Linn så bildade de typ en fanclub där de stod och spanade in mig (läs: glodde så mkt att ögonen höll på att trilla ur skallen på de), busvisslade på mig och sånt. Något av det bästa med hela dansa-på-bordet-grejen var att när jag hade varit uppe på bordet och sen gått ner försökte nå andra tjejer dansa på bordet, men vakten kom och sa till de att det inte fick dansa på där. Och nu till det roliga, efter att vakten hade tagit ner tjejerna från bordet så klev jag upp och började dansa igen, men ingen vakt sa något åt mig... han kanske var medlem i min fanclub ;)

Idag har jag verkligen mått skit. Det blev alldeles för mkt av det goda, ungefär 75 drinkar för mycket och för lite vatten och sömn. Jag har typ skakat hela dagen, svalt ner spya bara för att jag verkligen inte ville spy och sett trippelt. Jag har kastat mer än en halv hamburgare och när jag kastar så mycket smaskig mat då är det nå allvarligt fel på mig, då mår jag riktigt dåligt.

Men nu börjar det bra på tv:n. Hörs, hej :)

Hej, kom och hjälp mig!

Jag sitter här med en bok vi ska läsa den här kursen. Igår när jag läste kapitel två fattade jag ingenting. Jag läste om det kapitlet cirka fyra gånger och nu tror jag att jag har fattat vad han menar, är dock inte helt säkert. Men jag tror mycket handlar om ett genuint ointresse från min sida. Kapitlet handlade om hur den nationella ekonomin håller på att försvinna på grund av globaliseringen och hur detta leder till våld... GÄSP! Nu har jag dock läst ett till kaptiel ur boken och där fattade jag allt! Men då handlade det ju mer om hur globaliseringen påverkar staterna och hur staterna i samband med det utövar våld mot minoriteterna. Det är mina grejer det! Det är det jag är intresserad av, inte den där förbannade ekonomin. Nog för att allt hänger ihop, men ändå! Jag längtar till nästa termin, då ska jag läsa kursen internationell migration och etniska relationer.

Imorgon åker jag till Stockholm. Jag önskar att jag var där redan nu, jag vill inte plugga. Är sjukt omotiverad just nu.

Jaaaa, det ska bli härligt

På fredag drar jag till Stockholm, fan vad skönt det ska bli. Bara få slappa, skratta, snacka minnen och dricka alkohol, guuuuud vad jag längtar.

Idag har vi börjat på en ny kurs. Den verkar vara ganska intressant, handlar om världspolitik.

Fittan trodde att hon skulle kunna sno min soffa. Aldrig i hela helvetet att hon får låna något av mig. Så länge hon knarkar kommer hon inte få något av mig, inte ens en femtiöring.

Och Björn, jag tror på vårt projekt. Det kommer bli kul :)

RSS 2.0