Härliga tider

Nu känner jag mig nästan som en hel människa. Det krävdes en ordentlig sovmorgon, tvättstuga och dammsugning. Ikväll kommer Anton. Vi ska äta godis. Godiset kommer nog göra att jag känner mig som en riktigt hel människa. Underbara helg!

Snart sommarlov!

Jahaja, då var projektarbetet inlämnat och det känns så jävla skönt. Ikväll ska jag bara slappa framför TVn. Imorgon ska jag ta en sovmorgon till klockan tio.

Jo, jag fick betyget på mitt Burmaarbete tidigare i veckan, det gick mindre bra om jag säger så. Fast det var ju inte oväntat, men det känns ändå drygt att göra om det. Nog för att jag inte vet om jag bara behöver komplettera eller om jag ska skriva om hela skiten, vår lärare har ju inte skickat ner tentorna.

Snart fyller jag år också. Samma dag är det även sista dagen i skolan, fatta fetfest efteråt! Usch vad jag längtar!

Nästa söndag åker jag upp till Gällivare, suck! Jag vill inte...

Telia suger balle

Japp, det gör de. Jag har ju sagt upp min hemtelefon och nu är det sista räkningen (på 97 kr) som jag ska betala, men vad gör de? Jo, de skickar ut en ny helvetes jävla räkning (på 145 kr) som om min uppsägning inte existerar och på specifikationen står det att de pengarna är för hela juni månad. Eh, ursäkta? Men mitt abonnemang har ju för i helvetes jävla fittor gått ut den 10 maj! Hur fan tänker de? Skjutas borde de göra! Nu måste jag ju ödsla tid på att ringa till de. Sådant mina vänner gör mig irriterad. Tror de jag är helt jävla korkad eller? Nu jävlar ska de åka på en rejäl utskällning. Försöka sno mina pengar, ojoj, de jävlas med fel ragata.

Men det här var ju roligt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2497468.ab

Detta är ju ett trevligt sätt att få reda på att man inte har nå jobb nå mer.

Jävlar vilken helg!

I helgen som har varit har jag haft trevligt värre.

I fredags dracks det öl, cider och vin och det kollades på hockey. Jag blev full som en kastrull, vilket Anton givetvis var tvungen att fota. Efter hockeyn for jag och Anton ut på jakt efter cigg. Vi hittade några och på samma ställe fanns en fet, äcklig 19-åring som seriöst trodde att han kunde få mig. Han satt och trackade ner på min bil, kallade den för tjejbil och mellan hans kommentarer om bilen slank han in "du är sexig" och "du är så snygg". Äckligt värre! Sen när jag klargjorde för honom att jag inte var intresserad undrade han varför. Det första jag tänkte var "eeh, kolla på dig själv", men det kunde jag ju inte säga, snäll som jag är, utan jag sa att det var för att han var yngre än mig. Vilket jävla ljug från min sida! Kille var ju flottigare än flottigast, han satt där med sitt äckligt bakåtslick, sin dallrande kroppshydda och sina kommentarer om vad som är "kvinnligt" och "manligt", han slickade sig om läpparna hela tiden och var så där avtändande kaxig mot allt och alla. Han trodde att han var någon, men ärligt talat var han bara en liten jävla skitunge. Nå väl, efter det drog jag opch Anton vidare på andra äventyr, vi gick på en affär och köpte egna cigg. Sen drog vi hem. Somnade vid halv sex den natten och då hade jag varit vaken i 23 timmar. Ögonlocken for igen fortare än diarré som sprutar ur pruppen på den som är sjuk.

Lördagen var mindre rolig, mådde inte särskilt bra. Blev dock god mat, nämligen en kebabtallrik, finns det bättre bakismat? Mina leder var åt helvete, vilket inte är ovanligt när jag är bakis, så jag gnällde värre än en 80-åring. Men jag hade sällskap hela dagen, så det var en trevlig dag det med. Jag förstår bara inte hur Anton stod ut med mitt gnäll.

Söndagen var verkligen en vilodag. Sov till halv tolv, var vaken i fyra timmar, sov i tre för att efter det vara vaken i sex och somnade slutligen vid ett på natten, skööönt!

Japp, och bara så ni vet så håller Röda Korset på med loppmarknader (jag är oerhört smart i fyllan) och Anton behöver lektioner.

Fan vad jag längtar

Jag längtar så sjukt mycket till imorgon. Då är ska vi lämna in arbetet till vår lärare för kommentarer och efter det har vi helg. Fy fan vad skönt med helg! Fatta! Min helg kommer att inledas med ett ytterst trevligt sällskap (Anton), några öl och hockey. Imorgon spelar nämligen Sverige mot Kanada och jag hoppas på ypperligt många slagsmål. Jag har hört att Murray ska ha jävligt kort stubin, vilket man fick se lite av igår, men tyvärr kom ju domarjävlarna och avbröt det hela innan det ens hade hunnit börja. Nä, nu ska jag fortsätta med fiendebilderna.

Jag har sjukt tråkigt

Så nu när jag har så här sjukt tråkigt så ska jag uppdatera er lite:

Du använder uttrycken:
Whata?! ( )
Daah ( )
Ofta? (X)
Damp ( )
Shiiiet ( )
Shut the fuck up biatch ( )
man orka (X)
vene ( )

Klädesplagg/märken du använder:
kjol ( )
jeans (X)
t-tröjor (X)
mössa ( )
keps ( )
gucci ( )
Puma ( )
Adidas ( )
NY ( )
East Side ( )

Make-up:
foundation (X)
mascara (X)
kajal (X)
ögonskugga (X)
puder (X)
brunkräm ( )

Frisyr:
hårspray (X)
platt/locktång (X)
uppsatt (X)
utsläppt (X)
diadem (X)
hårband (X)
hårmousse ( )

Saker jag äger:
två stora husdjur ( )
en egen data (X)
mobil med mpxl kamera ( )
digitalkamera (X)
egen tv/projektor (X)
cd-skivor med justin timberlake och eminem ( )
egen dvd (X)
egen boxer ( )
egen video ( )
dvd-filmer med Lindsay Lohan ( )

Resultat: 18

0 - 8 p. = vanlig - lever du?
8 - 15 p. = fjortis
15 - 21 p. = bitch
22 - 30 p. = diva
31 - 41 p. = överklasskärring

Jobb

Imorse fick jag det underbara beskedet om att jag har fått jobb hela sommarn. Jag är så sjukt lycklig! Lär ju bli en sista minuten i höst :)

Gällivare

Min vän brukar i sin blogg skriva om hur mycket hon längtar tillbak till lappmarkerna. När hon skriver sånt förstår jag mig inte på henne. Hur kan man längta till all misär? Till det grå och trista samhället? Till det stället där det aldrig händer något? Nu ser det ut som att jag måste tillbringa hela sommaren där uppe och jag vill verkligen inte. Helvetes jävla skit att jag inte fick jobbet här. Jaha, jag måste väl inse att jag aldrig kommer ifrån det där jävla skitsamhället. Jag får fan ångest bara jag tänker tanken på att spendera en till sommar där. Det enda som snurrar runt i skallen nu är: jag vill inte! jag vill inte! jag vill inte!!!!

Nydoppad

I dag, lördagen den 10:e maj, har jag fått årets första dopp. Så äckligt jävla skönt! Anton knuffade mig så jag blev genomvåt, tissevårtorna levde sina egna liv och ja, jag blev doppad helt enkelt. Jag har varit på stranden idag med några grabbar och det var så himla härligt! Jag har blivit ännu mer röd, jag har tagit/fått mig ett dopp i havet, och jag har läst lite i Porr, horor och feminister, vilket är en bok jag älskar hittills. Jag önskar att jag hade mer tid för sånt här:

image17
Jag på stranden, 10:e maj 2008. Foto: Anton

Bränd

Japp, jag har varit ute hela dagen och skaffat mig en snygg röd färg. Hoppas det har lagt sig till imorn, för då ska jag på stranden och njuta i solen i min nya bikini :)

image16

Det går åt helvete

Jag kommer nog inte fixa denna tenta. Jag har hållt på med del 2 i två dagar och jag har lyckas skriva en sida av två på den frågan. Jag känner mig sjukt opeppad och jag vill helst bara glömma allt som har med skolan och göra och dra på en semester. I natt drömde jag till och med om att jag var på semester i Thailand, blev mäkta förbannad när jag vaknade. Jag behöver komma bort från den här jävla skiten.

Det går framåt

Nu har jag skrivit ungefär en sida (enkelradigt) om svaga stater och jämfört det med Burma. Nu sitter jag bara och funderar på hur fan jag ska lyckas komma in på knarkkungar och opiumfält, alltså transnationella brott. Jag hittar nog på nå fyndigt. Nu mat!

JAG VILL INTE!

Jag vill lägga mig ner på golvet och skrika rakt ut som en trotsig unge. Jag vill verkligen inte skriva den här jävla skittentan. Nu ska jag äta en kaka och hoppas att den gör mig på bättre humör.

RSS 2.0