Kan man bli drygare...

... än Jaquie True när hon skriver om feminism? Jag tror inte det. 35 sidor rappakalja som man redan visste. Det hade fan i mig räckt med kanske tio sidor på sin höjd, men nä, då ska vi plåga våra stackars läsare och ordbajsa. Jag hatar ordbajsare.

Fortfarande torra ögon

Och jag har läst sammanlagt 65 av 140 sidor. Nu ikväll måste jag läsa de återstående 75 sidorna och jag har fått torra ögon igen. Det är jobbigt att läsa när man har torra ögon. Men idag har jag kommit fram till nånting. Jag har läst om realismen och jag har insett... ojoj, nu blir det intressant... att jag har en likadan människosyn som de. Jag är en jävla pessimist när det gäller människor. Eller iaf när det gäller karlar. Realister anser nämligen att människan är ond och egoistisk i grund och botten, vilket jag anser om männen. Jag anser att männen är ena jävla svin.

Torra ögon

Jag har läst så mycket idag att jag har fått torra ögon. Det känns förjävligt med tanke på att jag bara har läst en femtedel av det jag ska hinna läsa innan imorgon. Fy fan för att jag har legat på latsidan. Jag ångrar mig bittert nu.

Livet

Har precis kommit hem. Har haft en sjukt trevlig kväll. Det var söndagsmiddag hos "bockarna bruse" som de kallar sig så snyggt. Sjukt god mat, smaskigt vin, mysig stämning och trevligt folk. Kan det bli bättre? Det här, mina vänner, är livet!

Del 1? Klart!

Nu är jag klar med första delen på hemtentan. Det har gått relativt fort att skriva den. Sammanlagt en 6 timmar kanske. Jag är mkt nöjd :)
Nu ska jag börja med del 2, men först måste jag läsa 129 sidor i en bok, som förövrigt ser ut att vara jävligt tråkig. Den är nog jävligt tråkig också. Theories of International Relations heter boken. ZzzZzzZzz

Fyllskallen nummer 1

Det är jag det. Igår var det punkkväll på något ställe och sen blev det KB. Jag var apknall redan efter någon timme. Idag har jag verkligen mått skitdåligt. Var det värt det? Nä! Visst, jag hade sjukt roligt, men jag skulle haft lika kul även om jag bara druckit nån cider och fått mig en mysfylla. Näru, nu är det slut på det där hetssupandet. Fan vad jag känner mig vuxen nu.

Det går riktigt bra

Har redan hunnit skriva hälften av det jag ska skriva om angående slavhandeln. Skönt! Funderar på att fira med en smirnoff ice. Mums filibaba. Men det känns lite tråkigt att dricka själv. Det är sjukt jobbigt när alla i klassen man har börjat hänga med är borta. Kanske man ska fara ut själv? Eller så kanske jag väntar till imorgon med festandet. Då är det grym musik på Debaser, ska vara nå elektrohousemusik. Sounds good to me.

Hemtentan

Nu har vi fått hemtentan. Jag tror det kommer gå bra att svara på frågorna vi har fått. På del ett ska jag skriva om slavhandeln och på del 2 ska jag jämföra liberalism, realism och feminism. Jag tror fan det kommer att gå bra :)

Oooojäz

Wiiie, jag har hittat nästan alla böcker (helt gratis) som vi ska ha inför nästa moment. Nog för att en bok, eller ja, 17 sidor ur en bok inte finns på internet att hämta. Kollade på Adlibris hur mkt den kostar... 1500 kr. Aldrig i livet att jag ska betala så mkt för en bok som jag ska läsa 17 sidor i. Så jag surfade in på stadsbibliotekets hemsida för att kolla om de har boken, men nej, det hade de inte. Så nu funderar jag på hur jag ska göra. Men vafan, hur viktiga kan de där 17 sidorna vara? Jag tror jag skiter i de.


Det går framåt

Nu har jag läst halva boken. Jag har bestämt mig för att jag ska ha läst ut den till imorgon. Bara 200 sidor kvar, men det går fort. Den är ju ganska lätt. Som igår, även fast jag umgicks med S som var hemma från Spanien, så lyckades jag plöja igenom 50 sidor. Inte illa pinkat.
Det var väldigt roligt att umgås med S. Har inte träffat henne på 6 veckor innan det. Men nu är hon tillbaka i Spanien. Nästa gång jag träffar henne blir till jul.

Nä, nu en dusch och sen plugga.


Duktiga Jag!

Idag har jag städat. Sist jag städade var för nästan 6 veckor sen (fy skäms Frida). Nu känner jag mig riktigt duktig. Så som belöning ska jag gå på CityGross och köpa mig två snusdosor och en korvring :)

Hemresan

Har blivit ändrad. Tack SAS! De kan ju inte gå och ändra avgången på min flygning. Så jag var tvungen att avboka den flygningen mellan Malmö och Arlanda, och boka tåg med SJ istället. Jippi! Istället för 1 h och 5 min med flyg måste jag sitta 5 och en halv timme på tåg och plus att det blev dubbelt så dyrt. Känns inte alls surt, näääääärå, hur kan ni tro det? Jävla skit!

Europe and the people without history

Den var inte så ointressant som jag trodde att den skulle vara. Har redan plöjt igenom en tredjedel av den och än så länge har den varit intressant. Just nu så läser jag om Spanien när de for över till Amerika och gjorde infödingarna (indianerna) till slavar, bara för att få "sitt" silver. Intressant, intressant... (Jag måste ha ramlat och slått skallen i backen)

IKEA

"Åååå, de har så fina och billiga saker där." Jo, tjena... Jag var på IKEA idag och allt fint jag ville ha kostade minst 500 kr och det är inte billigt.

De här apsnygga tavlorna vill jag ha. Den till översta går endast på 699 kr, medan den undre är just aningens dyrare, den går på 1495 kr.

image3image4

Visst nog kan jag köpa en snygg tavla, men då är den ju i samma storlek som ett A4, och hur snyggt blir det på en vägg som (förutom den tavlan) är tom? Då kan jag lika gärna måla en teckning själv och som jag sen hänger upp.

Jorå så att eeeh...

Det är lördagkväll och vad gör jag? Jo, jag ligger i sängen med nyborstade tänder och tänker gå och sova. Eh, ursäkta, men vad har hänt med mig? Klockan är tio över tolv... Jag har blivit som en jävla pensionär. Det är fan inte OK. Jag som brukar vara partyprinsessan själv. Jag vill inget hellre än att fara ut och supa skallen av mig på cider och jäger-cola, stå och köra min fuldans på dansgolvet, för att sen stupa i sängen när jag kommer hem. Jag måste återuppta mit forna liv snart, annars kommer jag att gå under av tristess.

Jag blir så less

Jag har färgat håret idag, tyvärr så blev det ingen skillnad. Jag är fortfarande helt kopprig i håret, istället för mahogny som det var meningen att det skulle bli. Inte ens utväxten blev bra, den ser likdan ut som innan, bara att man ser en liten nyans av koppar. Jippi! Inte alls less på att inget ska funka. Nä, men jag borde ju ha fattat det själv eftersom jag köpte Wellas färg, och de är verkligen inte bra. Så köp aldrig Wellas grejer, för de är skit. Om ni har råd, gå till en frisör och färga håret, eftersom man vet aldrig vad man får hem för färg om man köper den på affären. Men kom ihåg att om frisören använder Wellas färger, så spring därifrån, det kan liksom inte bli bra. Försök hitta en frisör som använder sig av L'Oréal eller Keune, de har jävligt bra och snygga färger.

Nattens väktare

Världens sämsta film tror jag. Sjuk dålig, men ändå plågade jag mig igenom den. Varför plågar jag alltid mig själv?

Rantantata

Jag är sååååå sugen på att fara på klassfesten som pågår just nu. Jag vill, jag vill, jag vill.. Jävla CP-stressmage!

Helg

Och det lär bli en nykter helg till. Har stressat sjukt mkt den senaste veckan, så min mage är just  nu uppsvälld som en ballong. Ja, gott folk, jag har fått en så kallad stressmage. Tur att vi inte ska lämna in något nästa vecka, så jag bara lugnt kan läsa mina böcker utan att känna stress.

På tisdag kommer S hem från Spanien. Hon ska sova hos mig en natt, sen drar hon tillbak till Español igen. Ska bli kul och träffa henne, få skvallra lite och sånt.

Nu plugga

Vi lever i en sjuk värld.

"The concept of sexual violence as a crime in itself is a very recent one in Sierra Leone's patriarchal society. Only rape of a virgin is seen as a serious crime. Rape of a married women or a non-virgin is often not considered a crime at all: as in many countries, there is often a belief that the woman must have consented to the act, or she is seen as a seductress." (Human Rights Watch, 2003)

Skönt

Nu har jag haft en lugn kväll. Fan vad skönt att bara få andas ut. Visst, jag har pluggat, men jag har inte stressat, vilket jag har gjort de senaste två veckorna.

Nu längtar jag till jul, till jag får komma hem och bara njuta och träffa min familj. Nog för att jag ändå måste plugga precis hela julen och så ska jag jobba på det. Stress, stress, stress... Det är det mitt liv går ut på. Snart kommer väl magsåret krypandes.

Och nu var skiten gjord

Idag har jag lämnat in min artikel. Sköööööönt att den äntligen är gjord. Blev klar med den tio i fyra inatt. Har även haft redovisning med Machiavelli-gruppen idag. Gick riktigt bra, fick VG! Wiiiiiiie, jag blev så lycklig när jag fick höra det :)

Ikväll blir det film, måste kolla Blood Diamond och skriva ner lite kommentarer om den. Filmworkshop nu på torsdag ser ni...

Min säng...

... är inte en säng någe mer. Det har blivit ett skrivbord. Alla mina papper och böcker är utspridda i den. Jag är sjukt trött i ögonen efter att ha läst hela dagen.

Fan vad jag är tråkig. Det enda jag skriver om är plugg. Men det är väl så det är när man inte har något liv. Suck!

Jag vet vad jag har att se fram emot

En till nykter helg. Det blir den tredje i rad. Jag som trodde att artikeln skulle vara inne på torsdag, men NÄÄÄÄÄ, den ska in nu på måndag. Jag har iaf lyckats komma igång lite. Har hållt på med inledningen i 4 timmar och den är inte ens halvklar. Hur skriver man en inledning egentiligen? Jag har liksom glidit på en räkmacka genom högstadiet och gymnasiet, så jag har ingen aning. Om det här vore gymnasiet hade detta problem redan varit avklarat. Jag hade skrikit åt lärarn, sagt att det är idiotiskt att kunna sånt här, dragit en rövarhistoria för att de skulle tycka synd om mig och så hade jag fått G för att jag har orkat skriva några rader. Varför kan det inte funka på högskolan också?

När?

Jag vill NU!

Vad har ni gjort idag?

Jag har iaf tagit en okänd kille på kuken och så har jag lyckats att göra bort mig inför en klasskompis. Jag har aldrig snackat med den killen tidigare, och första meningen i vår konversation, som jag inledde, var "jag har drömt om dig i natt". Jag är knäpp!

Curious

Sitter här på min säng, lyssnar på Coldplay och tänker tillbak på sommarn som har varit. Fan vad kul vi hade. Nya äventyr varje helg. Träffade en massa nya, spännande och roliga människor. Det var en väldigt speciell dude som gjorde mig extra nyfiken, och jag är fortfarande nyfiken. Jag brukar ha väldigt svårt för att bli nyfiken på folk, men han lyckades riva mina murar som jag har byggt upp just för att inte bli nyfiken på någon kille.

Ajajajaj!

Det känns som att mina ögon håller på att fräta sönder. 3 minuter kvar till jag ska sköjla bort färgen från fransarna. Gah! Jag vill dö!

Höll på att krisa ur

Men då ringde jag till min vän E och hon hjälpte mig. Jag insåg att jag inte kunde skriva om våldet mot kvinnorna i Côte d'Ivoire. Men nu har jag bestämt mig, tack vare E's hjälp (vad hade jag gjort utan henne?). Jag ska skriva om kriget mellan Hutu och Tutsi (folkmorden i Rwanda). Fan vad härligt. Har en massa referenser att gå på. Wiiiiooo.

Jag kan inte sova

Men ovanligt då! Fan vad less jag börjar bli på den här skiten. Men jag har iaf bestämt mig för vad jag ska skriva om i min akademiska artikel. Den ska handla om våldet mot kvinnorna i Côte d'Ivoire. Kan bli intressant eftersom man inte har hört så mycket om det. Nog för att våldet mot kvinnorna ser typ likadant ut i alla konfliker. Men nu måste jag bara komma på min frågeställning. Och så måste jag läsa ut Violence in war and peace så jag kan referera till de olika artiklarna i den. Fy fan, jag vill dö! Jag kommer inte hinna med allt.

Nä, nu ska jag väl fortsätta med mitt Machiavelli-arbete. Gud så roligt... NOT!

Lalala

Igår hade jag det riktigt trevligt. Jag, J och D delade på en flaska vin och spelade plump. Vid halv tolv for vi på besök, det var punkkväll där. Jag kände mig liiiiiiiite malplacerad med mitt "for those who love to rock - we salute you"-linne. Men det var annars rätt så roligt. Fick mig en riktigt mysig fylla igår. Inge bakis imorse, helt perfekt.
Idag har jag dock bara pluggat. Nio timmar i sträck har jag suttit och läst. Fan vad drygt det är. Jag har världens ångest över att jag inte läst mer tidigare, men nu har jag ju lärt mig iaf. Jag vet forfarande inte vad jag ska skriva om i min akademiska artikel och den ska vara inne om en och en halv vecka. Ska jag skriva om Sierra Leone eller Rwanda, eller kanske om hur folk "försvinner" i centralamerika? Ska jag skriva om en persons upplevelse av en konflikt eller ska jag skriva om själva konflikten? Barnsoldater eller kvinnor som blir stympade och våldtagna? Jag har ingen aning, ska nog kolla runt på Human Rights Watchs hemsida vad det finns för material.

Nä, nu sova.

Jag behöver en ny dator

Jo, min dator är helt slut nu. Lite mer än ett års användning och den är helt knäpp. I hate it! Den är helt jävla totalt crappy! Ja, men jag antar att det är det som händer när man snålar och köper en dator för 6000 kr. Jävla skit! Jaja, jag får väl ta och köpa en ny dator, hur jag nu ska ha råd med det eftersom jag är helt pank. Har väl en gammal 50-öring liggande här någonstans.

Nån som vill sälja sin dator för 50 öre? Den måste dock vara helt ny och i bra skick, annars köper jag den inte.

Fan jävla skit

Jag beställde ett tv-kort förra veckan. Fick det idag. Det första jag gjorde när jag kom innan för dörren (förutom att trycka i mig tre kakor och en halv godispåse) var att kicka igång datorn och installera allt. "Wiiiiiie! Äntligen tv" tänkte jag. Jo jävlar... Skiten fungerar ju inte ens! Fan vad jag blir less. Jag har gjort precis som man skulle göra, men ICKE! Helvetes jävla skit! 350 spänn i sjön, men det gör ju inget, jag som är sååååååå rik! Jävla apa!

RSS 2.0