Hahahaha

Nu jävlar ska kärringen få! Jag har precis skickat iväg ett mejl till högsta hönset på kåren för vårat område. I det mejlet kan man läsa om diverse klagomål som jag och väldigt många i min klass står bakom. Klagomålen går mest ut på att hon har sagt att vi måste läsa 7 böcker på en kurs vi inte ens får poäng för. Och jag tog ju även upp det där med att hon har tvingat mig att redovisa, även fast denna kurs, precis som jag nämnde nyss, inte är poänggivande. Fy fan vad det här känns bra. Och det bästa med allt är att jag vet att jag har rätt. Jag kommer vinna denna kupp. Och det vet jag för att jag har varit, tillsammans med några från klassen, och pratat med högsta hönset idag. Det var han som sa att vi skulle mejla honom om det här, eftersom hon inte har rätt att göra så här. Fy fan vad jag är glad. Nä, jag måste he igång lite Melody Club och fuldansa.

Vafan!

Vart är min lön? Jag skulle ha fått den för två dagar sen. Det blir lätt att gnälla på jobbet imorgon.

Rich Bitch

Fick ett underbart litet brev från Folksam idag. Det gällde min dator som jag råkade dränka i vatten här innan jul, jag kommer få 3350 kr för den och det är efter de har dragit bort självrisken. Hm? Tatuering? Jag vill så gärna ha en fet underbart snygg tatuering på armen. Vad den ska föreställa vet jag inte riktigt än. Nä, nu ska jag läsa sjunde boken i Clausewitz, JIPPI... NOT!

Ojojojdå

Jag råkade ju få jobbet som tidningsutdelare på PunktSE. Inte illa pinkat av mig. Jag undrar vad det är med mig som gör att folk anställer mig. Av alla de intervjuer jag har varit på är det endast en jag inte har fått jobb på och det var när jag var på intervju på Statoil i Gällivare, men ägarn där är ju lite speciell. På den intervjun fick jag ju inte ens svara på frågorna, utan han svarade på de åt mig. Det var ganska roligt, plus att intervjun (om det nu ens kan kallas för det) tog en timme, jag fick med andra ord lyssna väldigt mycket.

Ja fy fan

Idag fick jag när jag kom till jobbet var jag uppeppad som fan för att sälja en 40 Tintin, men det första jag fick höra när jag klev innanför dörrarna var "Frida, du sitter på SBM idag." Helvetes jävla skit! Jag gick back sjukt mycket pengar idag, nog för att jag ändå sålde 8 stycken, men det blir ju bara 65 kr i timmen, vilket är dåligt som fan om man jämför med mitt vanliga snitt på 100 kr/h. Nä, jag satt och sura som fan på jobbet, snäste och var uppkäftig mot kunderna, argumenterade mot de hela tiden, var en riktig jävla satkärring helt enkelt. Men som tur är får man bete sig så på det uppdraget, haha, Emma (säljcoachen) står ju till och med bakom en och hejar på, visar tummen upp när hon hör att man tjafsar med kunderna.

Håll tummarna för mig imorgon, för då ska jag först på arbetsintervju, sen ska jag till Jallow på kåren och klaga på min fittiga jävla lärare. 1500 sidor på lite drygt en vecka är alldeles för jävla mycket, "men det hinner ni" enligt henne. Nä, vi får tydligen inte ha något liv. Ja, jag har tjatat om det här förut, men jag är så jävla förbannad.

Har äntligen fått mina efterlängtade pengar, men synd bara att inget har öppet nu. Eller jo, jag tror det finns ett nattöppet Statoil i Caroli City, men orka dra dit, det ligger ju på andra sidan stan.

Fan vad jag är sur. Jag har nog fått för lite kuk.

Känner ni peppet?

Det gör iaf jag! Ikväll ska jag på jobbet och sälja järnet. Ska försöka höja mitt snitt så jag får bättre lön. Just nu ligger jag på 21 sälj per kväll och har då 100 kr i timmen. Men det ska jag ändra på. Jag hoppas innerligt att jag kommer sälja lika mycket som jag sålde första dagen jag satt på Tintin, nämligen 40 st.

Imorgon ska jag på arbetsinervju på PunktSE. Jag hoppas verkligen att det går vägen, passar mycket bättre ihop med skolan.

På fredag åker jag hem till Lappland. Fy fan vad roligt det ska bli, men det känns konstigt. Hela resan känns så jävla avlägsen. Nä, nu Prison Break och te innan jag måste gra mig till människa och gå på jobbet. Jo, så måste jag ju tacka Mustafa som gjorde det möjligt för mig att åka på jobbet, han lånade nämligen ut en ta till mig :)

Jobb

Jag hade verkligen behövt jobba imorgon, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Jag har 9 kr kvar denna månad och en enkel resa med bussen kostar så mycket. Så jag kan ju ta mig till jobbet, men inte hem igen. Fy fan vad det här suger. Jag längtar till måndag när man äntligen får pengar. Då funderar jag på att beställa surroundhögtalare till datorn, är sjukt less på ljudet som strömmar ur datorn, det låter ju helkasst. Men tillbak till jobbfrågan, jag antar att jag måste sjukanmäla mig igen, fans jävla skit! Det är inte så roligt att göra det med tanke på at jag har varit sjuk 5 av 9 pass denna månad. Nu har jag endast 3 pass till inbokade och jag vill verkligen jobba de så jag får lite cash.

En vecka kvar

En vecka kvar till jag åker hem. Jag längtar så sjukt mycket. Väl hemma får jag träffa min familj och min älskade vän. Sen efter några dagar får jag träffa en person, vars tankar på ger mig ett fånigt leende. Åååh, jag längtar så fruktansvärt mycket.

Det är för övrigt storm här nere. Jag och Mustafa höll på att blåsa bort när vi for hem från skolan. Nog för att det var några timmar sen, men det ser ut att blåsa när jag kollar ut. Jo, det måste vara en storm, för en flaggstång som i vanliga fall inte brukar röra på sig när det blåser hårda vindar rör sig nu. Fan vilket intressant ämne jag har valt att skriva om. Jag ger upp, det händer absolut inget av intresse i mitt liv just nu.

Vilken dag!

Idag har jag inte gjort annat än att läsa. Jag har plöjt en 140 sidor ur en bok som endast består av upprepningar, så man håller på att somna hela tiden. Om jag försöker hålla samma tempo som jag gjort idag så kommer jag iaf hinna läsa ut den boken innan vi ska ha redovisning, men inte någon annan bok. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta problem, antar att jag får läsa på supersnabbt. Fast då har vi ju ett problem, om jag läser supersnabbt hinner inte min hjärna registrera vad som står och jag lär mig ingenting. Jag får helt enkelt läsa den här boken, hålla i en redovisning för klassen och lyssna på de andras redovisningar så jag inte behöver läsa de andra böckerna lika noga. Det låter som en bra plan! Det enda som är tradigt just nu är jag inte hinner jobba. Hela förra veckan var jag sjuk och nu den här veckan har jag jobbat i tisdags, för att sjukanmäla mig idag igen. Jag måste säga upp mig från det jobbet. Under lugnare perioder av skolan är detta jobb helt perfekt, men under stressperioder som denna funkar det inte att jobba minst tre kvällar i veckan. Jag räcker inte till helt enkelt. Och när jag står inför valet jobbet eller skolan, väljer jag självklart skolan. Skitsamma om jag måste leva som en mört. Fast jag ska ju på en arbetsintervju nu på måndag om ett jobb som tidningsutdelare för PunktSE. Hoppas verkligen jag får det jobbet, för då behöver jag bara jobba två pass i veckan och de passen är bara 3 timmar långa. Och så jobbar man på morgonen istället för på kvällen som jag gör nu och morgonjobb är mycket bättre för mig, eftersom jag pluggar bättre på eftermiddagar och kvällar. Det tar liksom ett tag innan min hjärna hinner vakna till liv efter att jag har tagit mig ur det underbara fenomen som kallas för sömn. Och det är därför jobbet passar bra, för det enda jag behöver göra är att stå ute i en gul jacka, med ett leende på läpparna och säga "PunktSE?". Det klarar man ju fast man är helt hjärndöd. Och en annan fördel med det jobbet är att jag kommer ha fast timlön, om jag nu får jobbet så klart. På stället jag är nu är allt provisionsbaserat, vilket är mindre bra om man är som jag och inte är världens bästa säljare. Nu har jag skrivit en massa jävla dynga och jag är mäkta imponerad av er som orkade med till slutet.

Stressmage

Japp, nu har jag fått tillbak min underbara stressmage. Min lärare har gett oss över 1000 sidor att läsa till nästa vecka. Hon är helt klart sjuk i huvudet. Det enda jag har fått ut av henne är halsbränna, huvudvärk och sömnsvårigheter. Tack liksom!

Dittan och dattan

400 kr i månaden för ett internet? Aldrig i livet! Så idag har jag beställt ett mobilt bredband från Tele2. Som student hade jag även lyxet till ett gratis modem från de och gratis är aldrig fel. Det kommer endast kosta 100 kronor i månaden vilket passar min plånbok utmärkt! Jag har även funderingar på om jag ska köpa mig en riktig antenn så jag kan få in fler kanaler på tv-kortet. En 500 kr för en fungerande tv, låter finemang i mina öron! Och snart åker jag hem! Fy fan vad skööööööööööönt! Jag har för övrigt en träningsvärk som vägrar gå över, tror jag måste göra lite fler sit-ups och armhävningar. Skönt med träningsvärk, man känner att man lever.

10-årsjubileum

Jag kom på att idag är det precis 10 år sedan jag fick min första mens. Grattis till mig själv! Tur att jag slipper fanskapet nu för tiden.

Vet ni vad?

Min mamma är underbar.

Hem eller bort?

Ska jag åka hem eller åka dit bort? Jag vet absolut inte hur jag ska göra. Om jag åker hem och är där ela tiden får jag träffa en massa folk och jag har tid för det. Men om jag inte åker till det andra stället känns det som att jag sviker en person så innerligt att jag bara vill lägga mig ned och gråta. Men jag vet att om jag hjälper den personen kommer jag förmodligen bli förbannad och besviken på mig själv för att jag sket i att träffa en del folk som kan göra att jag mår bra för en liten stund. Så hur jag än gör förlorar jag själv på det. Så alltså, hjälpa en annan leder till ångest, men att inte hjälpa den leder till en annan sorts ångest. Hur fan ska jag göra? Ska jag ta mina intressen först eller ska jag hjälpa någon att förändra sin livssituation? Och kommer det ens hjälpa den här gången, jag menar sist gjorde det ju inte det. Jag vet inte hur jag ska göra.

Ensam

Jag känner mig så sjukt ensam. Jag har inga vänner här i Malmö, vilket suger totalt. För att trösta mig själv äter jag. Maten är min enda vän. Trots att jag inte har råd och vet att jag mår psykiskt dåligt av det måste jag tugga på något hela tiden. Idag har jag varit och på city gross och köpt två glasstårtor, en kladdkaka och en popcornpåse. Det var fem timmar sen jag kom hem därifrån med godsakerna, nu finns det endast kvar en och en halv glasstårta, en halv kladdkaka och noll popcorn. Jag trodde jag skulle ha ätit så mycket mer, men jag har lyckas kontrollera mig själv lite. Nä, jag mår inge bra. Jag behöver hjälp...

Så där ja!

Nu var denna dag slut och vad har jag gjort för romantiskt? Hm... Jo, det mest romantiska och hjärtligaste jag gjorde var att jag bojkottade denna dag. Det enda jag har gjort är att läsa i min sjukt tråkiga bok, lagat mat, kollat House och sovit. En dag lik alla andra dagar, skönt! Imorgon ska jag göra något revolutionerande och ta mitt feta arsle och dra in till stan och köpa mig en till bok som jag behöver för den här kursen. Och så ska jag även gå på H&M och kolla om de har nå snygga t-shirtar, jag är i stort behov av nya kläder. Nu House, sen sova. Adjöken!

Alla hjärtans dag

Denna dag är överskattad. Man blir besatt av vem man får söta hälsningar från och när man väl får de försöker man tyda vad den där killen menar med de, om det bara är kompishälsning eller om han vill mer. GE UPP! Det är en vanlig dag på året, skolan och jobbet måste göras ändå. Och de som är i en relation, är det inte mer romantiskt att gå ut och äta låt oss säga den 15:e oktober istället för att gå och försöka sig på en romantisk afton samtidigt som alla andra gör det? Måste man verkligen ha en dag utskriven för att kunna vara romantisk? Nä, denna dag är helt enkelt överskattad. Jag gillar den inte för fem öre!

Jag har banne mig...

... lagt på mig något extrakilo på en vecka. Det är fan inte bra att sluta snusa, man blir ju fet som ett as. Men jag vet inte vad jag ska göra nu när jag inte får nikotin i mig. Jag måste göra någonting och då blir det att jag äter precis hela tiden. Fan, kunde inte bli så att jag började tokplugga istället? Hade fan behövt det.

Ät fett och socker till du spyr

Jag funderar fan på att göra det. Jag är ju redan på god väg.

Hm?

"Om allt jag tycker går ut på killens njutning, då har jag väl misslyckats som vanligt?"

Jag är en riktig poet när jag är i fyllan. Jag har ingen aning om vad som fick mig att skriva det på mitt högra ben, men nu står det där. På andra benet gjorde jag en punktlista med 4 punkter. Jag ska aldrig mer dricka!

Jag vill dö

Jag behövde verkligen den här fyllan för att inse att jag inte mår så bra som jag trodde. Men jag hade två superhjältar vid min sida, en av de kom på den briljanta idén om att jag behövde plättar/pannkakor, men sen när han stod där och rörde om smeten så kom han på att jag och gluten inte går så bra ihop. Men det var ju en fin tanke. För övrigt är det mindre än tre veckor till jag åker hem. Det ska bli så jävla skönt.

Slut med snuset

Nu har jag äntligen bestämt mig. Nog för att jag bestämde mig redan igår, men nu sitter jag iaf här med en Onico och en General White. Jag håller på att trappa ner för fullt på vanliga snuset. Har inte haft en vanlig prilla på fyra timmar nu, jag är stolt över mig själv. Men jag känner att jag är jävligt lättretlig just nu, jag blir irriterad över absolut ingenting och är som en jävla surkärring, plus att jag har ont i magen. Nä, nu ska jag fortsätta med mitt (som om jag hade nå viktigt för mig).

Jag vaknade upp med...

... ett skrik mitt i natten. Jag drömde att jag höll på att bli våldtagen av två killar.

Mitt hjärta

Det är nå allvarligt fel på mig. Mitt hjärta slår som om jag precis har avslutat ett joggingpass. Det dundrar på i bröstkorgen och det känns inge bra. Jag ligger och försöker somna, men det enda jag känner är hur hjärtat slår 120 slag i minuten. Varför ska det bli så här? När jag för en gång skull är trött, kan jag inte bara få sova då?

Och så gick det åt helvete

Jga har sålt skeeeta dåligt på jobbet idag. Innan rast satt jag på Tintin och sålde bara 12 (vilket jag inte kan göra så mycket åt eftersom ingen svarade eller var hemma), efter rast satt jag på Bondgården och sålde bara tre. Detta suger fett. En bra grej jag har gjort idag är att jag har kopierat alla kvitton och sånt så jag äntligen kan få iväg mina papper på datorn till försäkringsbolaget. Nä, idag är det en pissig dag, jag är hungrig, sur och trött.

Snart, snart

Om tre och en halv vecka flyger jag hem. Jag har idag bokat biljetter och jag längtar som fan. Det ska bli en spännande vecka, jag hoppas det verkligen blir som jag tänkt mig. Eller iaf något i stil med det jag har tänkt. Och jag behöver klippa mig, tror jag ska sätta saxen i håret på onsdag. Det är fan jävligt skönt att vara frisör, slipper man betala för något i hårväg. Nog för att det är jävligt skönt när nån håller på med håret, men vafan, kanske att jag har råd till hösten. Har även tagit en rejäl promenad idag. Har gått från Sofielund ut till rosengård, vilket tar ungefär 45 minuter. Den sista kvarten jag gick var jag dock tvungen att ha Elza i telefon hela tiden, ni vet, rosengård mitt i natten, två killar som går efter en, inte roligt! Så Elza var så snäll som pratade med mig och noterade i sin hjärna var jag var. Det är en riktig vän :)

Jag känner mig...

... ensam

RSS 2.0