Samlingsbilar

-Ja hej, jag heter Frida och jag ringer från Tintins samlingsbilar.

Det är så jag har inlett alla samtal som jag har ringt från jobbet idag. Och det hela slutade med att jag sålde 40 stycken samlingsbilar. Det betyder alltså att jag har haft 150 kr i timmen, vilket är 600 kr på en kväll. Eh, ursäkta, men vem är bäst? Jag kan ju för övrigt tala om för er att det var jag som sålde mest denna kväll. Jag upprepar, vem är bäst?

Farväl

Idag träffade jag Ebba för sista gången på väldigt länge. Hon ska nämligen dra till Göteborg, England, Stockholm och nån annanstans. Vi for ut och käkade med varann och satt bara och pratade. Fan vad jag kommer sakna henne, hon är en riktigt bra vän. Efter det for jag på jobbet, sålde skitdåligt, fast sista kvarten lyckades jag sälja tre st iaf, vilket var det enda jag sålde på hela kvällen. Sen for jag ut och käkade middag och bowlade med jobbet, hur kul som helst. Råkade hälla i mig två cider och en drink, så nu är jag så där mysigt full. Det var dock en filipin som ville att jag skulle följa med på efterfest, men det tyckte inte jag, han tjatade på värre än en kärring (jag måste vara sjukt snygg alltså) men jag sket i det, for hem och nu sitter jag här. Nu är jag trött som ett as, så jag ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och krypa ner i min underbara säng. På tal om sängen, jag måste fan köpa nya ben till den inom en snar framtid, de håller ju på att gå av. Det är nästan som att jag vore värsta jävla porrdrottningen och har knullat så mkt så att benen går av, men tyvärr så är det inte så. Det enda jag kan säga är att grejer man köper på jysk är skitgrejer som inte håller ett endaste jävla dugg. Man kan ju för fan knappt vända sig i sängen utan att fundera på om benen håller på att braka ihop. Det kanske är därför jag sover så oroligt? Eller så är det helt enkelt för att jag inte har fått kuk på väldans länge. Hm, tål att funderas på.

Jag har förmodligen...

... världens roligaste vän.

Skryt

Jag har fått tillbak min hemtenta jag skrev och lämnade in för 2 vackor sen. Jag som är så jävla bäst kammade hem ett A (VG), fy fan vad det känns bra. Plus att jag nyss var och kollade mitt betyg för hela fkv 1-30 p kursen och gissa vad jag fick för betyg... VG! Fan vad jag är bra! Nä, nu ska jag köra min jag-är-bäst-dans och sen ska jag vila en timme innan jag åker på jobbet.

Vecka 10

Det är då det händer. Då kommer jag förmodligen vara uppe i Gällivare och plåga min familj och mina vänner (vilka?). Men jag vet inte riktigt hur jag ska boka min resa, om jag ska flyga till Kiruna och be någon hämta mig eller om jag ska flyga till Gälivare. Om jag flyger till Kiruna blir det 600 kr billigare än om jag flyger till Gällivare, men då måste jag få nån jävel att plocka upp mig. Jag ska nog flirta med min mamma lite. Och pappa, vart är mina pengar? Har du fört över de till handelsbankenkontot igen? Om du har det, när ska du lära dig att jag har skaffat ett nytt konto för två år sen som inte är hos handelsbanken utan hos Swedbank? Jaja, nu ska jag försöka bli trött, ska ju kliva upp om 4 timmar och 45 minuter. Har föreläsning klockan 10, sen ska jag käka lunch med Ebba, efter det ska jag strosa runt på stan och sen börjar jag jobba klockan fem. Hur ska jag orka med dagen? Jag kommer dö när jag väl kommer hem, men vafan, då kanske jag äntligen lyckas vända tillbak dygnet. Men en sak som är säkert är att det kommer bli mycket cappuccino och cola imorgon, kanske även en chokladkaka, allt som gör att jag håller mig vaken. Nä fan, gonatt gott folk!

Oooonej

Nu har jag bara två avsnitt kvar av Dexter. Vad ska jag ta mig till när jag har sett klart de? Hur ska jag överleva utan den serien? Jag måste hitta nån annan serie som är lika bra som Dexter. Hur ska jag lyckas med det?

Vilken dag!

I dag har jag hunnit göra en massa saker. Först vaknade jag (nä, seriöst?) och så gjorde jag mina morgonritualer. Sen kom Hassan, vi kollade ett avsnitt av scrubs och sen gick vi till Ikea. Väl där köpte jag asfina, jättestora muggar som jag ska dricka te ur så fort jag har orkat diska de (på onsdag kanske). Sen gick vi tillbak till mig och skulle börja borra hål i mina väggar, men det gick inte så bra eftersom Hassan hade glömt nåt viktigt till borrmaskinen. Då kollade vi ett avsnitt av Dexter istället. Sen efter det for jag till Ebba, där var det mysfest. Jag drack tre glas vin och lite absint. Efter det kände vi ett stort sug efter att fuldansa, så vi gick runt halva Malmö för att hitta ett uteställe där det inte var så lång kö och där alla kom in (observera att två av fyra i sällskapet bara var 19 år), men det var praktiskt taget omöjligt att hitta ett sådant ställe. Vi bestämde oss istället för att ta mat hem till Ebba, sagt och gjort, vi gick på Falafel No.1 och jag fick mig en goooood kebabtallrik, mums! Nog för att det inte går att jämföra med Aptitens kebab, men det är lite väl långt dit, med tanke på att det ligger i Lund. Nu har jag skrivit ett förbannat sugit inlägg. Det jag ville komma fram till var: (1) jag har gått jävligt mycket idag; (2) jag har blivit bjuden på all alkohol jag har fått i mig; och (3) jag har världens ömmaste fötter just nu. Nu ska jag ta mig ett glas cola, sen ska jag borsta tänderna, lägga mig i min uuuuunderbara säng och kanske eventuellt kolla ett avsnitt av scrubs. Gonatt gott folk!

Han gjorde det igen

Nu har hyresvärdens tekniker gjort det igen. Han har klivit in i min lägenhet. Men den här gången väntade han inte en hel minut ens innan han öppnade dörren, det gjorde han ju trots allt sist. Nu knackade han en gång väntade tio sekunder innan han öppnade dörren. Hm? Kan man säga sånt till hyresgästföreningen? För det gör ju mig förbannad och jag känner mig ju faktiskt kränkt. Det här är mitt hem som jag betalar sjukt mycket pengar för att få ha, så har de rätt att gå in i mitt hem bara så där? Det här ska jag snoka i.

Jag skäms

Jag bär på något som jag själv tycker är sjukt jobbigt. Bara vetskapen om det tynger i mitt bröst, och det blir inte bättre när jag får en fråga om det. Jag har gjort mycket i mina dagar som jag ångrar, men det här tar priset. Varför gjorde jag det? Varför lät jag det ske? Varför kunde jag helt enkelt inte låta bli? Just nu förstår jag inte. Eller egentligen gör jag det, men det är ändå sjukt jobbigt. Vad fick jag ut av det? Absolut ingenting. Välkommen tillbaka jävla skitångest! Men förändrad som jag är så kommer jag inte hantera denna ångest på samma sätt som jag gjorde förra året, vilket i slutändan ledde till den här ångesten jag har nu. Jag tror jag ska köpa mig en riktig dagbok, där jag kan spotta ut mig allt, alla mina tankar, all min ångest med vetskapen att jag är den enda som kommer läsa det jag skriver. Där kommer jag inte behöva skämmas, där finns det ingen som kan döma mig.

Ja, fy fan

Fick ett mindre roligt uppvaknande idag. Min hyresvärds tekniker klev in i lägenheten. Visst, han hade knackat innan och jag hade tänkt gå och öppna, men jag ville liksom klä på mig innan. Men när jag inte hade öppnat efter en halv minut så öppnade han lägenheten med sin nyckel. Och hur kändes det? Det kändes som att jag var 14 år igen och att det var mina föräldrar som ville hålla koll på mig. Nog för att inte ens morsan någonsin har gjort så där. Nä, det kändes kränkande när teknikern bara öppnade dörren så där. Jag betalar fan mer än 3000 kr i hyra varje månad, och jag gör inte det för att jag vill ha en jävla tekniker som kliver in bara för att man inte öppnar dörren nog snabbt. Nä, sånt gillar jag inte. Det är kränkade, jag får inte ha något privatliv känns det som.

Nu mår jag så där äckligt illa

Fy fan, 4 tacos, 1 cappucino med vanilj, en halvliter cola, en halv påse chips och lite dip, det är det som krävs för att jag ska må så här äckligt illa. Det känns som att jag måste spy, men det pallar jag inte. Det är fan jobbigt att spy, plus att det smakar illa. Det gick för övrigt väldans bra på jobbet idag, jag hade ett mål på mig att sälja åtta stycken stöldmärkningar och kunglig som jag är så sålde jag nio! Det är fan inte illa pinkat med tanke på att det var tredje dagen på jobbet. Jag hoppas på fler imorgon, men man får väl se. En till rolig grej var att jag sålde på första samtalet jag ringde, slå det. OCH jag var den första som nollade sitt mål! Nog med skryt nu, som alla redan vet så är jag ju helt enkelt en av de bästa! Nä, nu ska jag sluta med bullshitandet och gå in på lite djupare grejer. Jag är sjukt intresserad av att lära känna dig. Varför detta avstånd? Jag vill ringa, men så fort jag tänker tanken blir jag nervös. Men imorgon gör jag ett nytt försök och då ska jag tamefan trycka på den gröna luren.

Jag har ett helt hem

Eller nästan iaf. Hyllan måste upp och jag ska köpa mig en vägglampa att ha vid sängen. Tror jag har hittat den jag vill ha, men den går dock på 449 kr, vilket inte passar min plånbok just nu. Soffan, bordet och tavlorna sitter på plats och det blev urtjusigt. Jag blev helt plötsligt av med det där ekot, som har ekat här i några månader. Har förövrigt sett sex avsnitt av Dexter idag. Varför har ingen berättat för mig att den serien är sjukt bra? Nä, nu ska jag överge er för denna gång och kolla ett avsnitt till innan jag drar täcket över ögat.

Aaah

Nu sitter jag här i min säng med Melody Club strömmandes ur högtalarna. Jag sitter här och längtar till imorgon för då kommer mina möbler från Ikea. Åååå, det finns inge roligare än att få hem stoooora paket därifrån. Eller där ljög jag, nog fan finns det roligare saker. Ok, nog om det. Har precis sett en bra film som jag tänkte rekommendera till er. Den heter Trade och handlar om sex trafficking. Väldans intressant. KOLLA!

Hemtentan...

... är inlämnad och klar. Den råkade bli 19 sidor lång, men jag är nöjd som fan. Lyckades komma upp i 4721 ord och det man max fick skriva var 5000 ord. Nu ska jag kolla nån film och dricka 22 sockerbitar (en 33 cl cola). Jo! Imorgon ska jag på IKEA!!!!!! Ååå, vad roligt det kommer att bli, jag och Hassan Brassan ska dit och shoppa.


Dygnsrytm?

Vilken spännande natt jag har haft! Jag kunde ju självklart inte sova, så jag skrev klart inledningen på min hemtentan, så nu är hälften av alla kapitel klar, alltså 2 av 4. Sen så käkade jag lite varma mackor och drack varm o'boy. Efter det beställde jag ett par nya sportbyxor (läs mysbyxor), en behå och lite trosor. En väldigt givande natt som slutade vara givande strax efter sju i morse när jag äntligen lyckades somna. Nu ska jag duscha, äta frukost och åka på jobbet, wiho!

Första dagen avklarad

Nu är första dagen på det nya jobbet avklarad. Det känns riktigt bra. Fick en liten utbildning, satt på medlyssning i en timme och sen har jag själv ringt. Sålde fyra stöldmärken idag och satsar på fler imorgon. Trevligt folk också, säljcoachen/chefen, ja, vad kan man säga om henne? Man kände peppet helt enkelt. Helt annorlunda om man jämför med multipartner, det här är så jävla mycket bättre. Plus att det är mysigare lokaler, skönare stolar och man har musik på i bakgrunden. Hur bra som helst!

Mata mig!

Jag är hungrig som ett as! Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att sist jag åt var klockan två. Hemtentan går riktigt bra faktiskt, tackar som frågar. Jag har ju hunnit skriva nästan 1500 ord, vilket betyder att jag endast behöver skriva 2000 ord till för att klara mig. Men jag älskar verkligen det här vi håller på med nu (hej, jag heter Frida och jag är en nörd!), så jag lär ju skriva mer än det. Nä, nu käk sen slappa framför en film.


Jag vet inte vad jag ska skriva

Jag har hunnit sätta en rubrik på första delen av första delen av hemtentan. Jag vet vilka referenser jag ska använda mig av, i vilken ordning och allt sånt där, men jag vet inte hur jag ska börja. Jag vet inte hur jag ska få fram det jag vill, även om jag har allt det där klart. Jag får inte ut ord på pappret. Det står helt still i hjärnan. Jag tror det beror på jullovet jag hade. Jag har tappat allt som har med skrivandet att göra. Jag tror jag lämnar allt till imorgon och kollar film nu istället. Jo, det lät som en bra plan.


Hemtentan

Jag orkar inte! Men jag måste, fy fan


Det går bra nu!

Var på arbetsintervju för ett tag sen. Det gick helt kanonbra! Jag gick därifrån med ett löfte om att hon skulle höra av si senare under dagen. 10 minuter senare vibrerade det i min ficka, jag tog upp telefonen och tadaaaa, det var hon som ringde. Jag fick jobbet! Fan vad glad jag blev, jag är fortfarande glad. Jag börjar nu på tisdag. Jobbet innebär att jag ska sitta vid en telefon och sälja märkning av rutor. Det känns bra, jag hoppas verkligen att det går bra.


Jobb?

Imorgon ska jag på en arbetsintervju. Det gäller ett jobb som telefonförsäljare. Får se hur det får, men jag hoppas det går bra. På fredag ska jag gå på en infoträff på metro och kanske börja som tidningsutdelare för de. Om jag ska vara ärlig hoppas jag mer på jobbet som telefonförsäljare, det är mer bekvämt helt enkelt.


Jag kommer snart...

... ta livet av min granne. Det är inte OK att borra så här mitt på morgonen!


Singstar!

Jag satt nyss och kollade igenom bilderna från nyårafton och helt plötsligt ploppade en liten film igång. Jag och Elza sitter på golvet och ylar till Dolly Partons låt 9 to 5. Hahahahahahhahahahahahahahahhahaha! Fy fan, det är humor på hög nivå. Varken jag eller Elza kunde texten, det enda vi kunde någorlunda bra var refrängerna, men till och med de floppade vi på lite. Och när det var en mening i låten vi kunde började vi yla som fan, för att sen mumla resten. Hahahaha!

Fy fan vad jag är bra!

Fick tillbak min hemtenta från kriget i media-kursen idag. På första delen som jag gjorde ihop med Emma och Fredrik fick vi B (VG) och på andra delen som jag gjorde själv fick jag ett A (VG)! Jag kan inte fatta det, hur fan har jag lyckas skriva ihop ett A? Fan vad jag blev motiverad nu inför hemtentan som jag ska börja med. Det här behövdes verkligen. Fan vad jag är bra, fan vilken kick! Jag är så lycklig just nu. När jag såg A:t på framsidan frågade jag henne om hon skojade med mig. Jag blev så jävla förvånad, jag trodde jag skulle få ett C (G). Slutgiltiga betyget för själva delkursen blev B. Om jag fixar ett A eller B på denna hemtenta som jag ska göra nu kanske jag får ett B på hela kursen. Nu ska jag börja analysera min text jag har valt till hemtentan.


Döden kom...

Fick ju ett besked igår om att ett av mina ex har tagit sitt liv och att det var ett av mina andra ex som hittade honom. Gällivare är en misärhåla, men ärligt talat kan jag inte säga att jag blev speciellt ledsen. Det enda den jäveln gjorde mot mig var att förnedra mig och vara allmänt elak när vi var tillsammans. Han försökte knäcka mitt psyke och han lyckades, och varje gång han lyckades började jag gråta och då skrattade han åt mig och fortsatte med sin förnedring. Under vårat förhållande telefonterroriserade han mig. Jag fick väldigt många IG i skolan när jag var tillsammans med honom, jag fick ju inte plugga eftersom han var tvungen att prata med mig i telefon hela jävla tiden. Efter fyra månader av terror och förnedring gjorde han sitt största misstag, han började snacka skit om min familj. Då bad jag honom dra åt helvete, jag gjorde slut helt enkelt. Jag trodde att efter det skulle jag få vara ifred. Jo tjena! Han började ringa ännu mer än tidigare. Jag var tvungen att ha min telefon på ljudlös om jag skulle kunna göra något utan att bli störd. Jag bad honom om och om igen att sluta ringa, då blev han bara ännu mer galen och ringde mer och mer. Jag började hota med att gå till polisen om han inte slutade ringa till mig. Han fortsatte ändå. Så en vacker dag i mars 2006 gick jag och Elza till polisstationen i Gällivare och berättade vad han höll på med. Polisen ringde till honom och gav honom en varning. Efter det var det tyst, tack och lov! Jag har inte pratat med honom sen dess. Nu har han hängt sig själv och jag är inte det minsta ledsen.


Nu har du allt charmat brallorna av mig

Ja, och fan ta dig för det. Jag vill lära känna dig. När jag tänker på dig sitter jag och ler som ett fån. Tack liksom! Och sen när har jag börjat säga liksom? Det måste vara Alex som tjatat om det så mycket att jag har börjat med det. Tack än en gång! Men seriöst... Hoppas du kommer, det hade varit roligt.

Hur tänker folk egentligen?

Jag ligger här och kollar på bäddsoffor på blocket. Har sett två stycken (av ca 50 jag kollat på) som ser någorlunda bra ut. De flesta gångerna jag klickar in mig på en annons så undrar jag hur fan folk tänker, hur i hela fridens namn kan man köpa en så ful sak? En del annonser är från början av november och ärligt talat kommer de nog vara kvar där ett tag till. Jag trodde inte ens det fanns så sjukt fula soffor. Jag tror folket har tävlat i vem som kan ha fulast bäddsoffa. Ooo, nu går jag här på IKEA och tittar på bäddsoffor. Men kolla! En blå soffa med fula orange blommor på, den tar jag. Nu har jag definitivt fulare soffa än Solveig, min granne. Wohooo, jag vann! Haha! Nä gott folk, sluta köp fula möbler om ni vill ha en chans att sälja de sen.

Malmö

Äntligen hemma igen. Nu sitter jag med min nya dator och lyssnar på musiken jag fick med mig hemifrån (tack Elza, guld värt). Nä, nu några paltar (tack mamma) och sen citygross och handla mat. Flygresan gick för övrigt bra, visst, det kändes som att öronen skulle sprängas. Det är inte bra att vara förkyld och sen ge sig ut på en flygtur. Kan fåglar bli förkylda? Om de kan det, hur fan pallar de trycket i hjärnan när de är uppe i luften?

Ooooh

Imorgon bär det av mot Malmö. Men vad konstigt det kommer bli nu, jag har ju hunnit bli van vid att ha familjen runt omkring. Och hur ska jag klara mig utan Elza igen, det känns så bra att ha henne i närheten. Trots all misär har jag haft roligt. Nyårsafton blev en hit. Jag hade sjukt kul och träffade en riktigt charmig kille. Jag tror jag även lyckades charma honom lite, jag fick ju höra senare att jag är "en skön lirare." Men nu är mitt "jullov" snart över. Idag ska jag åka runt och säga hej då till alla. Ska även äta palt, mmmmmmmmmmmm. Morsan står och gör de just nu, smaskens, som jag har längtat.

RSS 2.0