Jag vill hem

Julen är äver och det känns väldigt skönt. På julafton var jag på lunch hos farmor, middag hos mamma och på kvällen for jag till Björn och drack lite.

Igår var jag och Björn ut med Elza och gänget på Olles. Det var väl inte så überroligt. Det var en äcklig kille som tydligen blev besatt av mina bröst, hur jävla trevligt är det på en skala? Minus 375! Vad kan man säga? Killarna i Gällivare är helt enkelt utvecklingstörda. Jag är så glad att jag har flyttat härifrån. Vem vet, om jag hade bott kvar här kanske jag hade varit lika utvecklingstörd och tyckt att det var charmigt att han bara såg mig som ett par bröst och inte mig som en människa. Nä, jag fattar inte hur man orkar fokusera så mycket på bröst, alla kvinnor har ju sådana. Klart man ska lägga lite fokus på de när man har sex, men när man sitter och pratar med varandra på krogen? Måste man göra det så tydligt? Jag är ju faktiskt en människa bakom brösten, jag är inte ett stycke kött som man kan sitta och dregla över hur som helst. Nä, jag blir bara förbannad!

Idag ska jag och Amanda hyra film och sen ska Björn komma hit när han har fira jul klart. Fan vad jag längtar till jag och han är ensamma, vi har inte kunnat vara det sen i måndags.

Helst av allt vill jag åka hem till Malmö. Jag saknar min lägenhet och mina rutiner. Jag saknar bussen som går till skolan, mina föreläsningar och min läsning. Jag saknar att kunna åka till Lund eller få besök därifrån och känna ren och skär gjädje när jag träffar Björn. Nog för att jag gör det nu också när jag träffar honom, men att inte få vara ensam med honom är sjukt jobbigt. Jag saknar alltså stunderna när det bara är jag och han, ingen som stör, bara tyst, det enda som hörs är våra andetag, de enda röster som pratar är våra. Jag saknar den intimitet som man endast kan uppnå när man är ensam med varandra.

Jag vill hem så jag kan återuppta mitt liv, det liv som jag trivs med.

Malmberget

Igår på kvällen landade jag äntligen i Gällivare efter en lång dag med flygningar. Jag såg fram emot att få träffa Björnen och ville fort hämta väskan. Men när jag stod där vid bagageutlämningen ropade de ut i högtalarn att nästan alla väskor var kvar i Stockholm, de hade bara fått med tre väskor upp på grund av tyngden. Kul? Neeeej. Jag som hade planerat att ta en dusch och byta kläder innan jag for till Björn (man vill ju vara fin och lukta gott). Men det gick ju inte eftersom jag hade precis alla mina fräscha-upp-mig-grejer och kläder i resväskan. Då är det iaf tur att man har några systrar, så jag fick låna ett linne och en kofta av lillsyrran och ett par sockar av morsan. När jag var på väg till Björn blev trafiken helt still på vägen. 100-150 meter fram stod tre snutbilar (varav två var civila) och när jag äntligen fick passera (efter cirka 10 min) såg jag hur de hade placerat ut de där trianglarna som det står Polis Spikmatta på. Jag är så äckligt nyfiken på vad det är som har hänt.

Iaf, som jag kan konkludera min kväll så var den första tiden i Gällivare helt förjävlig, men slutade helt underbart :) Det var så skönt att få krama om Björn, pussa honom, se på honom när vi pratade och bara få vara nära. Fick ju även träffa hans mamma och hennes man och de verkar vara hur mysiga som helst.

Nu sitter jag hemma hos min far och är barnvakt åt två av mina syskon och ett syskonbarn. Det är inte så roligt, men vad skulle jag ha gjort istället?

Nu ska jag, Amanda och Emelie kolla film.

Arlanda

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att flyget upp till Gällivare ska gå. Nu är det bara en och en halv timme kvar. Tiden går alldeles för sakta...

Upplopp i Rosengård

Det känns mindre tryggt att det är kravaller 200 meter från mitt hus. Det smäller rätt så mycket, fast det verkar ha lugnat ner sig. Vid halv tio smällde det som fan och jag kan ju garantera att det är värre än vad DN skriver. Inte är det bara stenar som kastas, utan nog är det lite hemmagjorda grejer också.

Nu var det en rejäl smäll igen. Det är inte kul att vara ensam nu, önskar att Björn var här och höll om mig.

Längtar

Imorgon åker jag till Gällivare och jag längtar så sjukt mkt. Jag kommer dock att dumpa min familj och spendera kvällen med min Björn istället :) Åååå vad jag längtar!

Julafton

Jag kommer ihåg när man var liten, hur roligt det var på julafton. När man vaknade fick man julklappar innehållandes fina klännigar att ha på sig dagen i ära. Man klädde upp sig och man var så söt. Man for till farmor och väntade på att Kalle skulle börja, för vad var en julafton utan Kalle? Efter Kalle åt man mat, men man njöt ju inte av maten, utan slängde i sig den ifall tomten skulle komma. Men alltid fick man vänta på att de vuxna skulle äta och plocka undan all mat innan tomten kom. Och farfar försvann alltid och köpte tidningen precis innan tomten kom, så han fick aldrig träffa tomten.

Jag kommer ihåg hur farmor skrek på alla barnen, "barn, nu knackar det på dörren". Alla barnen (mina syskon och mina kusiner) sprang till dörren för att möta upp tomten. Det var ett sånt där härligt pirr i magen när tomten sa "Hohoho, finns det några snälla barn här?". Alla började fnittra lite blygt och pressade fram ett litet "ja". Sen sprang man till vardagsrummet och satte sig i soffan eller i någon av fåtöljerna och väntade på att tomten skulle säga ens namn.

När tomten hade delat ut alla julklappar var man alltid lika besviken då man inte fått så många klappar som man ville ha. Man satt där och öppnade paketen, badade i nya leksaker och ville börja leka med de på en gång, men det fick man ju självklart inte för sin mor och far, man fick vänta till man kom hem.

Den här bilden är från förra julen. Med på bilden är Cassandra, Tomten och Siri. Se Siris min när hon kramar tomten, är inte detta ren och skär lycka? Känner ni inte igen er? Jag gör då det.


Må ju testa

Tidigare idag testade jag på yoga. Det är fan sportigt, speciellt när man ska ligga ner med ena benet rakt upp i luften och försöka föra det så nära ansiktet som möjligt. Jag som är lika vig som ett kylskåp kunde inte ens få benet att vara rakt, utan hade ett lätt böjt ben under hela övningen. Skrek som en gris gjorde jag också, det var inge skönt att försöka sträcka ut benet. Och det där med yogaandningen var ingen enkel grej, det är inte så lätt att andas lugnt när kroppen värker utav helvete. En del övningar var jag tvungen att göra om ungefär sju gånger innan jag fick kläm på det där med när man ska andas in och när man ska andas ut. Yoga är fan svårt! Och ont gör det! Men jag ska fortsätta till jag kan stå på huvudet och enligt fodralet till skivan ska det gå på tre månader. Hahahhahaa, de har nog inte träffat nån som mig.

Tiden går alldeles för sakta...

Nu är det dags att ta fram böckerna och plugga, suck.


Suck

Jag vill att det ska vara fredag idag.

Aktivt liv må jag säga

På den senaste tiden har det hänt så sjukt mycket roligt i mitt liv. Jag mår så äckligt bra.

I torsdags var jag i Köpenhamn med Björn. Där gick vi och strosa bland julmarknader och vi kikade in på Museum Erotica, sjukt intressant och roligt. Efter att ha ätit en underbart god buffé (Björn tyckte jag åt som en lastbilschaufför) satt vi och snacka över en öl. Samtalet bidrog till att jag inte längre är singel :) Jag har alltså lämnat singelträsket igen och jag kan inte vara gladare.

I fredags kom Elza till Malmö och vi drog ut på stan och shoppade. Kul som fan. Fick en apsnygg väska av henne i julklapp :) På kvällen åt vi gott, kollade idol, drack te och snackade skit.

Igår började jag och Elza dagen med att slänga i en färg i hennes hår, så nu har hon en rivig frilla igen. På kvällen drog vi till Björnarna i Lund och slängde ner några drinkar i våra törstiga magar. Efter mycket snack och skratt drog vi ner till stan och avverkade två barer. På vägen hem klättrade vi över lite staket och idag har jag jävligt många blåmärken på benen.

Dagens aktiviteter har bestått av soffläge och film. Efter det körde jag och Björn ut Elza till flygplatsen och nu är jag helt ensam här. Ska nu köra in en popcornpåse i micron och he igång tv:n och kolla Wallander. Gud vilken spännande kväll jag har att se fram emot.

Jag borde få...

... ett diplom för att jag har varit så duktig idag. Jag har städat hela lägenheten, tvättat, lagat mat, diskat, varit trevlig med brevbärarn och planerat med syster om vad vi ska köpa för julklappar till folk. Aktiv dag med andra ord.

Haha

Nu har jag fått besked från antagningen och jag har kommit in på båda kurserna som jag vill gå. Känns helt underbart :)

:)

I torsdags lämnade jag in hemtentan. Skönt som fan må jag säga. Hoppas att jag får det betyg jag vill ha, men man får väl se. På kvällen for jag till Lund och handlade inför lussebaket med Björnarna.

I fredags var jag med Björn hela dagen. Dagen började med solarium och bastu, härligt :) Efter det for vi på stan i Lund, Nova och IKEA. Shoppade utav helvete, kul :) Jag kom hemsläpandes med en bäddamadrass, lite nya sängkläder, servetter, en skål, smink och annat smått och gott. Björn handlade julgrejer, så på kvällen började vi pynta i han och Björns lägenhet, men gav upp då vi var helt slutkörda. Istället så drack vi Asti och kollade en film, mysigt!

I lördags var det dags för lussebak. Jag och Björn fortsatte med julpyntandet och jävlar vad mysigt det blev. Efter det gick Björnarna och tränade medan jag städade lite som en riktig kärring. Vid fem började de första bagarna trilla in och vi bjöd på glögg och julmusik. Lussebaket drog till sig 25 bagare som tillsammans gjorde cirka 350 lussebullar. Trevligt :)

Lite bilder från baket:







I söndags låg jag och Björn mest i sängen, kollade film och mös.

Igår var jag och Björn på UB i Lund och pluggade. Trevligt med gamla bibliotek, det luktar så gott.

Nu sitter jag och Björn på Orkanen och 'pluggar'. Innan det var vi på bokhandeln och jag köpte en bok. Vi var även på NetonNets lagershop, där råkade jag införskaffa mig en ny tele. Den jag fick tidigare i år började brusa, inte roligt. Det brusade till och med när jag pratade, sjukt irriterande. Så nu är jag iaf en stolt ägare till en Samsung :)




Livet är sjukt härligt just nu. Hoppas att det fortsätter vara det :)

Tadaaa

Och vad hände när jag vaknade imorse? Jo, poletten trilla ner. Nu vet jag vad jag ska skriva på första frågan :)

RSS 2.0